Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Ανακοίνωση από το τουρκικό Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας…

0 σχόλια Share:

Ανακοινωθέν του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας

Στο ανακοινωθέν που εξεδόθη μετά το πέρας της συνεδρίασης του ΣΕΑ τονίστηκε η αποφασιστικότητα της Τουρκίας στον αγώνα κατά όλων των τρομοκρατικών οργανώσεων

Το Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας διαμήνυσε πως η Τουρκία θα συνεχίσει τον αγώνα τις με όλες τις τρομοκρατικές οργανώσεις με την ίδια επιμονή και αποφασιστικότητα.

Το Προεδρικό Συγκρότημα εξέδωσε ένα ανακοινωθέν μετά το πέρας της συνεδρίασης του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας.

Στο ανακοινωθέν σημειώθηκε πως συζητήθηκε περιεκτικά η «Επιχείρηση Pençe» που διεξάγεται με επιτυχία κατά της διαμελιστικής τρομοκρατικής οργάνωσης που φωλιάζει στα Βόρεια του Ιράκ και αναφέρθηκε:

«Τονίστηκε πως η Τουρκία όπως στο παρελθόν θα συνεχίσει και σήμερα με την ίδια επιμονή και αποφασιστικότητα τον αγώνα της κατά όλων των τρομοκρατικών οργανώσεων».

Στο ανακοινωθέν σημειώθηκε πως οι επιθέσεις που εξαπολύονται από το Συριακό καθεστώς κατά του άμαχου λαού στην Περιοχή Αποκλιμάκωσης της Έντασης στο Ιντλίμπ όπου υπηρετούν και οι Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις είναι αντίθετες στη Συμφωνία του Ιντλίμπ και βλάπτουν το πνεύμα της συμφωνίας του Αστάνα και αναφέρθηκε ότι συνεχίζονται οι επαφές με τις σχετικές χώρες ώστε να εμποδιστεί μια νέα ανθρωπιστική κρίση και μαζική μετανάστευση.

Στο ανακοινωθέν σημειώθηκε πως συζητήθηκαν και οι εξελίξεις που σημειώνονται στην Κύπρο και την περιφέρεια της και αναφέρθηκε:

«Επιβεβαιώθηκε η αποφασιστικότητα να προστατευτούν τα δικαιώματα και τα συμφέροντα του κράτους της Δημοκρατίας της Τουρκίας, της Τουρκικής Δημοκρατίας Βόρειας Κύπρου και του Τουρκοκυπριακού λαού. Σημειώθηκε πως πρέπει να αποφεύγονται οι προκλητικές ενέργειες σε ό,τι αφορά την περιοχή. Υπογραμμίστηκε πως η Τουρκία θα συνεχίσει τις δραστηριότητες της στην Ανατολική Μεσόγειο, οι οποίες συνάδουν με το διεθνές δίκαιο και δεν θα επιτρέψει τετελεσμένα.

ΤRT  31/5/2019

Σχ: Σύμφωνα με τη λογική της Τουρκίας δηλαδή, η Συρία θα πρέπει να δέχεται επιθέσεις από τους τζιχαντιστές που βρίσκονται στην περιοχή της Ιντλίμπ, να μην ανταποδίδει και να μην προσπαθεί να απελευθερώσει το τελευταίο έδαφος που κατέχουν οι κατσαπλιάδες αυτοί. Επίσης μας ανακοινώνει προς θα συνεχίσει την ίδια, την πειρατική δηλαδή πρακτική της πέριξ της Κύπρου.

Και την ίδια στιγμή στην κυπριακή δημοκρατία οι Ελληνοκύπριοι ΔΕΝ ψήφισαν τον μοναδικό Τουρκοκύπριο υποψήφιο που μιλούσε για εισβολή και κατοχή στην Κύπρο…

Previous Article

Δικαιοσύνη επί γης….

Next Article

Ισμετ Καδή: “Στον δήμο Ιάσμου πρέπει να υπάρχει Τούρκος δήμαρχος”

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.