Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

OMAΔΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΩΝ ΒΟΜΒΩΝ

No Comments Share:

 

Για αυτούς το 99% επιτυχία είναι η απόλυτη καταστροφή

O ομάδα ΜΕΤΙ που είναι από τις πιο αγαπημένες των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων (ΤΕΔ) στην επιχείρηση Κλάδος Ελαίας καταστρέφει τις παγίδες με βόμβες που έχει στήσει το YPG. H Ομάδα αυτή έχει ως σύνθημα ¨Το 99% επιτυχία είναι καταστροφή¨

Οι ΤΕΔ διεξάγουν με επιτυχία την επιχείρηση Κλάδος Ελαίας. Οι Τούρκοι στρατιώτες μία-μία καταλαμβάνουν τις θέσεις της τρομοκρατικής οργάνωσης YPG, ενώ την ίδια στιγμή καταστρέφουν πολλές παγίδες με βόμβες που υπάρχουν στην περιοχή, προσφέροντας έτσι ασφάλεια.

Στην επιχείρηση στο Άφριν , στα μέρη όπου έχει διασφαλιστεί η κυριαρχία, η Ομάδα Καταστροφής Ναρκών και Αυτοσχέδιων Εκρηκτικών είναι ειδικά εκπαιδευμένη ενάντια στα εκρηκτικά και πυρομαχικά που βρίσκονται στο έδαφος.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Habertürk.com, στρατιωτικοί ειδικοί αναφέρουν πως μια ομάδα ΜΕΤΙ αποτελείται από 1 υπαξιωματικό και 5 επαγγελματίες δεκανείς.

………………….

Οι άλλες ομάδες των ΤΕΔ σχετικά με τα εκρηκτικά, οι ΡΜΚΙ και SAS αποτελούνται από 1 αξιωματικό, έναν υπαξιωματικό και έναν επαγγελματία δεκανέα.

Οι ΡΜΚΙ και SAS υπηρετούν στον τομέα καταστροφής πυρομαχικών, ενώ η ομάδα ΜΕΤΙ αναλαμβάνει την καταστροφή αυτοσχέδιων εκρηκτικών και παγίδων με εκρηκτικά.

…………..

Ο πιο πολύτιμος θησαυρός της Ομάδας Καταστροφής Ναρκών και Αυτοσχέδιων Εκρηκτικών είναι η εκπαίδευση.. Η ομάδα αυτή δουλεύει με μεγάλο στρες και δεν έχει την δυνατότητα να κάνει λάθος.

Το παραμικρό λάθος στην διάρκεια της καταστροφής, μπορεί να οδηγήσει στην καταστροφή. Η αρχή λειτουργίας της ΜΕΤΙ τα συνοψίζει όλα: ¨Το 99% επιτυχία είναι καταστροφή….

http://www.yeniakit.com.tr/haber/onlar-icin-yuzde-99-basari-tam-bir-felaket-419342.html

31/1/2018

Previous Article

ΜΟΛΙΣ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΜΝΗΣΤΙΑΣ, ΤΟΝ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΠΑΛΙ !

Next Article

ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΟ ΑΦΡΙΝ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *