Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΝΕΑ ΒΑΣΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΣΤΗΣΑΝ ΟΙ ΗΠΑ ΣΤΟ ΜΕΝΜΠΙΤΣ

No Comments Share:

 

 

Γενικός Διοικητής του Στρατιωτικού Συμβουλίου του Μένμπιτς : Οι ΗΠΑ έστησαν μια νέα βάση στο Μένμπιτς

Αναφέρεται πως μετά από τις δηλώσεις της Τουρκίας πως ¨Θα κάνουμε στρατιωτική επιχείρηση στο Μένμπιτς¨ οι στρατιώτες των ΗΠΑ έστησαν μια νέα στρατιωτικη βάση στο Μένμπιτς. Ο Εμπού Αντίλ-Γενικός Διοικητής του Στρατιωτικού Συμβουλίου του Μένμπιτς, μιλώντας στο Sputnik, ανέφερε πως οι Αμερικανοί στρατιώτες αύξησαν την στρατιωτική τους παρουσία στο Μένμπιτς και έστησαν μια ακόμη αμερικανική βάση στην περιοχή.

Στο Μένμπιτς που αποτελεί τον νέο στόχο των δυνάμεων του ÖSO και της Τουρκίας που κατέλαβαν το Άφριν, αναφέρεται πως οι ΗΠΑ αύξησαν την στρατιωτική τους παρουσία και έστησαν νέα στρατιωτική βάση.

……………..

Ο Αντίλ δήλωσε: ¨Μετά από τις απειλές της Τουρκίας κατά του Μένμπιτς, οι ΗΠΑ αποφάσισαν να αυξήσουν την στρατιωτική τους παρουσία εκεί. Μετά από την επίθεση της Τουρκίας στο Άφριν, εμείς ως Στρατιωτικό Συμβούλιο του Μένμπιτς αιθανθήκαμε ανησυχία και αμέσως συνομιλήσαμε με τους Αμερικανούς στρατιωτικούς. Είχαμε συνάντηση με τον πλέον ανώτερο Αμερικανό στρατιωτιό αξιωματικό στην περιοχή. Μετα από την συνάντηση, οι ΗΠΑ έστειλαν στην περιοχή τις ειδικές δυνάμεις τους. ΟΙ ΗΠΑ έστησαν μια ακόμη αεροπορική βάση στο Μένμπιτς. Οι ΗΠΑ μετα από την εκδίωξη της ISIS από το Μένμπιτς, είχαν στήσει μια στρατιωτική βάση. Μετά από τις απειλές της Τουρκίας, οι ΗΠΑ διεύρυναν την στρατιωτική βάση που είχαν στήσει εκεί. Επίσης έστησαν μια ακόμη βάση στην γραμμή του μετώπου. Σε αυτήν την νέα βάση τοποθετήθηκαν οι ειδικές δυνάμεις των Αμερικανών. Έτσι δύο είναι οι βάσεις των ΗΠΑ.  Δεν είναι αληθές πως υπάρχουν 3 βάσεις¨.

………………

https://tr.sputniknews.com/columnists/201804101032974966-menbic-askeri-meclisi/

10/4/2018

Previous Article

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΑΝΙΚΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ¨ΦΩΝΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ¨

Next Article

ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΡΩΣΙΚΩΝ ΟΠΛΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *