Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΓΑΛΛΙΚΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΣΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΟ ΜΕΝΜΠΙΤΣ

No Comments Share:

 

Ο Ρεζάν Γκίλο-ένας από τους υπεύθυνους αμύνης της μονόπλευρα κυρηχθείσης ¨Ομοσπονδίας Βόρειας Συρίας¨, μίλησε στο κανάλι Τ24.

Ο Γκίλο ανέφερε πως Αμερικανοί και Γάλλοι στρατιώτες, ακούν καθήκοντα σε Μένμπιτς, Ράκκα και σε όλη την Β. Συρία και πρόσθεσε πως ¨έστω και αν αυτά δεν τα βρίσκετε στις επίσημες δηλώσεις, εμείς λέμε αυτά που βλέπουμε¨

Ο Γκίλο είπε: ¨Ενίοτε χώρες του ΝΑΤΟ για να αποφύγουν την ένταση, αρνούνται πως υπάρχουν μονάδες τους στην περιοχή. Αλλά στην πραγματικότητα Γαλλία και ΗΠΑ, ασκούν καθήκοντα στην περιοχή μας. ¨

Σύμφωνα με τοπικές πηγές, ειδικές δυνάμεις της Γαλλίας έχουν φτάσει στο Μένμπιτς και μάλιστα αναφέρεται πως έχουν ήδη αρχίσει να περιπολούνε μαζί με τις Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (που η ραχοκοκαλιά τους είναι το YPG) και τις αμερικανικές δυνάμεις .

Μάλιστα σήμερα μετά από το μεσημέρι, μετά από την μερική απόσυρση των αμερικανικών δυνάμεων, αναφέρεται πως Γάλλοι στρατιώτες εισήλθαν και στο Μένμπιτς και στην συνοριακή πόλη Τελ Αμπιγιάντ.

ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ Ο ΜΑΚΡΟΝ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΣΗΜΑ

Ο Γάλλος ΠτΔ Εμμανουέλ Μακρόν στις 29 Μαρτίου συναντήθηκε με επιτροπή των DSG στην οποία υπήρχαν και εκπρόσωποι του YPG. Μιλώντας σχετικά με την συνάντηση εκείνη ο εκπρόσωπος του YPG, είχε πει πως ο Μακρόν δήλωσε πως θα στείλει στρατό στο Μένμπιτς.  Στην επίσημη δήλωση του ο Μακρόν είχε προτείνει να μεσολαβήσει ανάμεσα στην Τουρκία και στις DSG, κάτι που είχε απορριφθεί με σκληρό τρόπο από την Άγκυρα.

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλτ Τραμπ στις 29 Μαρτίου  δήλωσε πως ¨Πολύ σύντομα θα αποσυρθούμε από την Συρία, ας αφήσουμε άλλους να ενδιαφερθούν¨., ενώ σήμερα είπε πως σκέφτεται σοβαρά να αποσύρει τους Αμερικανούς στρατιώτες από την Συρία και ότι σύντομα θα καταλήξει σε μια απόφαση.

https://www.sondakika.com/haber/haber-abd-liler-munbic-ten-cekilince-fransizlar-10721607/

4/4/2018

Previous Article

ΣΥΝΤΟΜΕΥΕΤΑΙ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ S-400

Next Article

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΤΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ- ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΜΜΕ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *