Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

TO ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΚΑΤΕΠΕΣΕ ΜΕ ΝΑΡΚΗ

0 σχόλια Share:

Ύπουλη παγίδα στο ελικόπτερο 

Αναφέρεται πως το ελικόπτερο που έγινε τάφος για πέντε στρατιώτες μας κατέπεσε μετά από έκρηξη νάρκης με τηλεχειρισμό την ώρα που προσγειωνόταν. Τότε το ελικόπτερο με σπασμένη την ουρά του και τον μπροστά δεξιά τροχό κατέπεσε.

5 στρατιώτες μας έγιναν μάρτυρες

Αναφέρεται πως στην περίπτωση του ελικοπτέρου Σικόρσκι που κατέπεσε στο Χακκάρι ενώ μετέφερε 15 στρατιώτες, με αποτέλεσμα τον θάνατο 5 εξ αυτών, υπάρχει προδοτική παγίδα εκ μέρους του ΠΚΚ.Κατά την διάρκεια στρατιωτικής επιχείρησης του 5ου τάγματος νομού Χακκάρι στην περιοχή Ντεριάν Τεπέ, την ώρα που το ελικόπτερο με 15 στρατιώτες προσγειωνόταν, έσκασε με τηλεχειρισμό νάρκη που είχε τοποθετηθεί από το ΠΚΚ. Το ελικόπτερο με σπασμένη την ουρά και τον μπροστά δεξιά τροχό, απώλεσε ισχύ και κατέπεσε. Το Γενικό Επιτελείο στην προχτεσινή του ανακοίνωση είχε αναφέρει πως ελικόπτερο τύπου S-70 Sikorsky που είχε απογειωθεί από την Γιουξέκοβα με πλήρωμα 4 ατόμων και ενώ μετέφερε 11 άνδρες των δυνάμεων ασφαλείας, την ώρα που προσγειωνόταν στο Ντεριάν Τεπέ απώλεσε ισχύ με αποτέλεσμα να συμβεί ατύχημα.

Ο πιλότος το είχε προσέξει

Παρόμοιο περιστατικό είχε συμβεί στις 3 Ιουλίου στο Τούντζελι. Ζητήθηκε από ειδικές μονάδες της Στρατοχωροφυλακής να προσγειωθούν σε ορεινή περιοχή. Τότε όμως απετράπη η τραγωδία όταν ο πιλότος πρόσεξε πως το χώμα είχε σκαφτεί. Αποκαλύφτηκε πως στο έδαφος είχαν τοποθετηθεί εκρηκτικά μεγάλης ισχύος. Στρατιωτικοί που μίλησαν στην Σαμπάχ ανέφεραν πως το ΠΚΚ δεν σταματά τις επιθέσεις του κατά το Ραμαζάνι, αλλά αύξησαν τις επιθέσεις τους με νάρκες. Οι ΤΕΔ αύξησαν λοιπόν τις εργασίες έρευνας-περιπολίας.

………….

Εφ. Μιλλιέτ 24/7/2012

Previous Article

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΥ… ΒΙΝΤΕΟ

Next Article

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!