Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

15 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΝΑΡΚΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΟΧΗΜΑ

No Comments Share:

Ενέδρα με νάρκη στο Βαν

Van'da polise mayınlı pusu

Ομάδα αστυνομικών που υπηρετούνε στην αστυνομική διεύθυνση του Βαν υπέστησαν επίθεση με νάρκη από το ΠΚΚ, στον χώρο όπου είχαν μεταβεί για να κάνουν βολή. Οι τρομοκράτες προκάλεσαν έκρηξη με τηλεχειρισμό στην νάρκη που είχαν τοποθετήσει νωρίτερα, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 15 αστυνομικοί.

Το περιστατικό συνέβη σήμερα στις 14.45 στο πεδίο βολής της αστυνομίας στο χωριό Μπακατζάκ και σε απόσταση 13 χιλιομέτρων από την πόλη Βαν. Η έκρηξη συνέβη την ώρα που οι αστυνομικοί κατέβαιναν από το μινιμπάς στο πεδίο βολής. Οι τρομοκράτες του ΠΚΚ τοποθέτησαν εκρηκτική ύλη μεγάλης ισχύος σε αγωγό που βρισκόταν κοντά στο σημείο όπου θα σταματούσε το λεωφορείο, και πυροδοτώντας την από μακριά προκάλεσαν τραυματισμό σε 15 αστυνομικούς.

Με το που ακούστηκε το περιστατικό μεταφέρθηκαν στην περιοχή ειδικές δυνάμεις και μονάδες υγείας και ασθενοφόρα. Συναγερμός επίσης δόθηκε στο νοσοκομείο της πόλης Βαν. Σε σύντομο διάστημα οι τραυματισμένοι αστυνομικοί μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα σε νοσοκομεία της πόλης Βαν.

………………..

 Εφ. Ραντικάλ 14/7/2012

Previous Article

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΥΠΕΞ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΟ ΣΥΡΙΑΚΟ ΧΩΡΙΟ ΤΡΕΜΣΕ

Next Article

ΚΟΥΡΔΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΝΕΚΡΟΣ ΣΕ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΚΚ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *