Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΟ Β.ΙΡΑΚ

0 σχόλια Share:

Βαρύ χτύπημα στον τουρκικό στρατό : 23 νεκροί

Αντάρτες του HPG πραγματοποίησαν ταυτόχρονες δράσεις σε πολλές περιοχές που κατέχονται από τον τουρκικό στρατό στο Ν. Κουρδιστάν.

Τα Κέντρο Τύπου του HPG (HPG-BİM),  ανακοίνωσε πως στις 16 Μαρτίου πραγματοποίησαν διάφορες ταυτόχρονες δράσεις.

Το HPG-BİM, δήλωσε πως ¨Οι δυνάμεις μας στις 06:30 της 16ης Μαρτίου πραγματοποίησαν ταυτόχρονές δράσεις κατά του τουρκικού κατοχικού στρατού, στους λόφους Λελικάν, Κεβορτέ και Ελιντιρέζ της περιοχής Σιντεκάν που βρίσκεται στα εδάφη του Ν. Κουρδιστάν¨.

Το κανάλι Gerilla TV δημοσίευσε βίντεο από αυτές τις δράσεις. Στο βίντεο διακρίνεται πως οι αντάρτες έφτασαν μέχρι τις οχυρωμένες θέσεις.

Το HPG-BİM στην ανακοίνωση του αναφέρει πως ¨Οι δυνάμεις μας χτύπησαν αποτελεσματικά από 4 μεριές την εχθρική μονάδα που βρισκόταν στον λόφο Κεβορτέ. Οι δυνάμεις μας πολεμώντας παλικαρίσια προκάλεσαν την πλήρη καταστροφή 10 θέσεων του εχθρού, τον θάνατο 23 στρατιωτών (ο ένας ήταν διοικητής λόφου), ενώ τραυματίστηκαν άλλοι 10 στρατιώτες.

………………

https://anfturkce.com/kurdistan/sidekan-da-tuerk-ordusuna-agir-darbe-23-oelue-122084
17/3/2019

Σχ: Το βίντεο δεν είναι από μια επίθεση, αλλά δείχνει πλάνα από τις επιθέσεις που έγιναν την μέρα αυτή. Εντυπωσιακό είναι το σημείο που διακρίνεται ο αντάρτης να πλησιάζει τον λόφο, να περνά κάτω από τα αγκαθωτά συρματοπλέγματα και μετά ακολουθεί μάχη από πολύ κοντά.  Σε κάποιο χρονικό  σημείο πετά χειροβομβίδα και μετά διακρίνεται ένα όπλο να ίπταται από την έκρηξη. Το βίντεο μπορείτε να το δείτε στην διεύθυνση :

http://gerilatv.com/watch.php?vid=43b972609

Το βίντεο προσπαθήσαμε να το ανεβάσουμε στο Youtube αλλά ¨παραβιάζει τους όρους της κοινότητας¨…

 

 

Previous Article

ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥΡΚΟΨΥΧΩΝ ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ

Next Article

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ¨ΑΦΕΝΤΗ¨ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *