Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

LNA : “Αγωνιζόμαστε μαζί με τους Κούρδους αδερφούς μας ενάντια στην εισβολή του τουρκικού κράτους”

No Comments Share:

Μισμαρι: Αυτοί οι οποίοι στέλνονται στην Λιβύη είναι θύματα της πολιτικής Ερντογάν

Ο Εχμεντ Ελ Μισμαρι -εκπρόσωπος τύπου του Λιβυκού Εθνικού Στρατού δήλωσε πως οι Κούρδοι και ο λαός της Λιβύης “Αγωνίζονται στο ίδιο χαράκωμα ενάντια στην εισβολή και την τρομοκρατία”, προσθέτοντας πως οι “Roj μαχητές” που στέλνονται στη Λιβύη είναι θύματα της πολιτικής Ερντογάν.
…..
Ο Μισμαρι ο οποίος σε συνέντευξη τύπου που έδωσε στις 13 Μαρτίου είχε αναφέρει πως μεταξύ των συμμοριών που στέλνει το τουρκικό κράτος στη Λιβύη βρίσκονται και ομάδες”Roj μαχητών”, δήλωσε πως τα συγκεκριμένα άτομα δεν εκπροσωπούν τον κουρδικό λαό.
Ο Εχμεντ Ελ Μισμαρι -εκπρόσωπος τύπου του Λιβυκού Εθνικού Στρατού, μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή Μπουγιερ του καναλιού Ronahi TV και απαντώντας στην ερώτηση του δημοσιογράφου Μιχεμεντ Σειντι, είπε πως “Αγωνιζόμαστε ενάντια στην τρομοκρατία στο ίδιο χαράκωμα μαζί με τους Κούρδους”.
Ο Μισμαρι ανέφερε πως όλες οι πληροφορίες που κοινοποίησαν στις 13 Μαρτίου είναι αποδεδειγμένες και είπε πως “Το σύνολο των πληροφοριών που κοινοποιήσαμε ήταν από ομάδες τρομοκρατών που έστειλε η Τουρκία στην πατρίδα μας. Κοινοποιήσαμε πληροφορίες σχετικά με ομάδες τις οποίες το τουρκικό κράτος εκπαιδεύει, εξοπλίζει και στέλνει στη χώρα μας. Πρόκειται για πληροφορίες οι οποίες συγκεντρώθηκαν από τις στρατιωτικές μας δυνάμεις”.

Ο Μισμαρι απαντώντας σε ερώτημα για τους “Roj μαχητές” που στέλνει το τουρκικό κράτος στη Λιβύη, είπε πως τα συγκεκριμένα άτομα δεν εκπροσωπούν τον κουρδικό λαό. Ο Μισμαρι είπε τα εξής: “Επιθυμώ να τονίσω πως αυτό το άτομο ή άτομα δεν εκπροσωπούν το κουρδικό λαό. Το άτομο αυτό συνελήφθη σε συγκρούσεις στην Τρίπολη. Και εμείς εξεπλάγη με πολύ όταν είδαμε πως ένας Κούρδος ήταν μέσα σε μία ομάδα τρομοκρατών. Αναμφίβολα υπάρχουν πολλά άτομα από διάφορα έθνη. Είναι γνωστό όμως ότι το τουρκικό κράτος στο βόρειο Ιράκ εκπαιδεύει κούρδους πού κατάγονται από τη Βόρεια Συρία. Μιλάμε για Κούρδους που στηρίζουν το τουρκικό κράτος. Διαθέτουμε πολλές πληροφορίες για αυτό το θέμα. Τους βλέπουμε ως θύματα της πολιτικής Ερντογάν. Αυτό έχει αρνητική επίδραση πάνω στον κουρδικό αγώνα.”

“ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΧΑΡΑΚΩΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ”
Ο Μισμαρι ανέφερε πως το τουρκικό κράτος έχει εισβάλει σε Λιβύη, Συρία και Ιράκ και είπε πως “Μεγάλο τμήμα αυτών των συμμοριών που στάλθηκαν στη Λιβύη είναι μέλη των ISIS, Ελ Νουσρα και άλλων τρομοκρατικών ομάδων. Για μία ακόμη φορά επιθυμώ να αναφέρω ότι εμείς αγωνιζόμαστε στο ίδιο χαράκωμα με τους Κούρδους αδερφούς μας  ενάντια στην εισβολή του τουρκικού κράτους”.
…….

Κουρδικό πρακτορείο ειδήσεων

https://anfturkce.com/kurdIstan/mismari-libya-ya-goenderilenler-erdogan-in-siyasetinin-kurbanlari-139570

15/4/2020

Σχ. : Οι δηλώσεις αυτές ήταν μία εξαίρετη απάντηση σε αρκετούς που έσπευσαν να κακολογήσουν τους Κούρδους διότι βρέθηκαν κάποιοι πουλημένοι εξ αυτών να πολεμάνε για τα συμφέροντα της Τουρκίας στην Λιβύη.  Να θυμίσουμε εδώ ότι μεταξύ των τουρκικών δυνάμεων που πολιορκούσαν το Μεσολόγγι στην επανάσταση μας υπήρχαν και Έλληνες μαχητές !

Previous Article

Ελληνόφωνα άρθρα που εξυπηρετούν τα συμφέροντα της Τουρκίας….

Next Article

Περιπολώντας στην ¨Γαλάζια Πατρίδα¨….

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *