Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Ο λοχίας-Γκρίζος Λύκος βίασε την ανήλικη Κούρδισσα και δεν είχε ασκηθεί δίωξη !

0 σχόλια Share:

Δεν ασκήθηκε δίωξη στον λοχία οποίος βίασε το παιδί

Έγινε γνωστό πως το κορίτσι ονόματι Ι.Ρ. που μετά τον βιασμό του στην επαρχία Μπεσίρι, από τον λοχία Μ.Ο., έκανε απόπειρα αυτοκτονίας αφήνοντας πίσω της ένα γράμμα. αναφέρεται πως νωρίτερα παρά την καταγγελία σε βάρος του Μ.Ο. στην στρατοχωροφυλακή και στην εισαγγελία, δεν είχε ασκηθεί δίωξη σε βάρος του.
Σε ένα χωριό της επαρχίας Μπεσίρι του νόμου Μπάτμαν, το κορίτσι Ι.Ρ. (17) που είχε υποστεί βιασμό από τον λοχία Μ.Ο., αποπειράθηκε χθες να αυτοκτονήσει με όπλο. Μετά από το περιστατικό μεταφέρθηκε σε κρατικό νοσοκομείο και ακολούθως σε ιδιωτικό νοσοκομείο στο Μπάτμαν όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες το περιστατικό συνέβη στις 24 Ιουνίου. Μετά από αυτό τα μέλη της οικογένειάς προσέφυγαν και στο φυλάκιο και στην εισαγγελία κατά του Μ.Ο. και ο εισαγγελέας και η στρατοχωροφυλακή είπαν στην οικογένεια προς τα πράξουν τα απαραίτητα αλλά μέχρι σήμερα δεν ασκήθηκε κάποια δίωξη.
Στο μεταξύ έγινε γνωστό πως η Ι.Ρ. πριν να αποπειραθεί να αυτοκτονήσει, έγραψε ένα γράμμα το οποίο άφησε στην τσέπη του πατέρα της. Μετά από το περιστατικό το γράμμα παραδόθηκε στην εισαγγελία.
. …
Εν τέλει στα πλαίσια έρευνας που άρχισε η εισαγγελία της Σιίρτ ο λοχίας συνελήφθη.

http://mezopotamyaajansi22.com/tum-haberler/content/view/104039

17/7/2020

Σχ. : Τούρκος ο δράστης, Κούρδισσα το θύμα…

Στα μυαλά του ο δράστης μπορεί να είχε και το ¨δίκαιο της κατάκτησης¨ που επικαλούνται και για την Αγία Σοφία τα ¨ορκ¨ του ΑΚΡ…

Previous Article

Φανέλα ¨Σώστε την Αγία Σοφία¨ από την Λάρισα !

Next Article

¨Εδώ μόνο οι Μουσουλμάνοι επιτρέπεται να νοικιάσουν σπίτι¨….

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *