Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

No Comments Share:

Επαγγελματίας λοχίας  έγινε σήμερα μάρτυρας στην πόλη Τζίζρε του νομού Σιρνάκ, μετά από επίθεση με ρουκέτες που έκαναν τρομοκράτες του ΠΚΚ

080120161801293382023_2

Στην πόλη Σιρνάκ όπου από τις 14 Δεκεμβρίου έχει κηρυχθεί απαγόρευση κυκλοφορίας στους δρόμους, συνεχίζονται οι επιχειρήσεις για το κλείσιμο των χαντακιών, την άρση των οδοφραγμάτων και την εξουδετέρωση των ΠΚΚδων. Κατά την διάρκεια επιχείρησης στην συνοικία Τζούντι, τρομοκράτες επιτέθηκαν με ρουκέτες με αποτέλεσμα να γίνει μάρτυρας ο λοχίας στρατοχωροφυλακής Ουμίτ Ινάν. Στην συνοικία Τζούντι οι επιχειρήσεις συνεχίζονται, ενώ όλη την μέρα ακούγονταν ήχοι από όπλα και εκρήξεις.

………………

http://www.dha.com.tr/sirnak-cizrede-1-asker-sehit-oldu_1107966.html

8/1/2016

 

Εντάθηκαν οι συγκρούσεις στην Σουρ : 1 μάρτυρας και 5 τραυματίες

fft261_mf12816262

Σε συγκρούσεις στην πόλη Σουρ του νομού Ντιγιαρμπακίρ, έγινε μάρτυρας ένας λοχίας και τραυματίστηκαν άλλοι 5 λοχίες. Στην πόλη οι συγκρούσεις συνεχίζονται.

Στην 38η ημέρα έφτασε σήμερα η απαγόρευση κυκλοφορίας στην πόλη Σουρ που κηρύχτηκε στις 2/12/2015. Στην πόλη από όπου δεν έλειψαν καθόλου οι ήχοι από εκρήξεις και βόμβες, στις τελευταίες μέρες έγιναν οι πιο σφοδρές συγκρούσεις. Με το πρώτο φως της μέρας σε όλη την πόλη αντήχησαν ήχοι από όπλα και βόμβες. Στην περιοχή μεταφέρθηκαν πολλά θωρακισμένα οχήματα.

Σήμερα στις πρωινές ώρες 6 στρατιώτες τραυματίστηκαν από πυρά ελεύθερων σκοπευτών του ΠΚΚ και από παγίδα με εκρηκτικά. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν για νοσηλεία στο νοσοκομείο.  Από τους τραυματίες αυτούς, ο ένας παρά τις προσπάθειες που έγιναν, δεν έγινε δυνατό να σωθεί και έγινε μάρτυρας.

…………..

http://www.milliyet.com.tr/sur-da-catismalar-siddetlendi-1-sehit-diyarbakir-yerelhaber-1153758/

8/1/2016

Previous Article

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΟΥ DEB – ΟΜΙΛΙΕΣ

Next Article

AKOMH ENAΣ ΑΝΗΛΙΚΟΣ ΚΟΥΡΔΟΣ ΝΕΚΡΟΣ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΠΥΡΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *