Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΚΟΥΡΔΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ : ΘΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΟΥΜΕ !

No Comments Share:

Σιρρί Σουρεγιά Οντέρ : Θα προφυλακιστούμε !

SIRR

Ο βουλευτής Άγκυρας του HDP Σιρρί Σουρεγιά Οντέρ, δήλωσε πως μετά από τις δίκην εντολών δηλώσεις του Ερντογάν, η ασυλία τους θα αρθεί και θα προφυλακιστούνε.
Ο Σιρρί Σουρεγιά Οντέρ μετά από τις δηλώσεις που έκανε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Ερντογάν σχετικά με την άρση ασυλίας, μιλώντας στο Τ24 δήλωσε πως ¨Θα άρουν την ασυλία μας. Έτσι δείχνει η κατάσταση. Και θα προφυλακιστούμε. Αλλά αυτό είναι κάτι που δεν θα συμβάλλει καθόλου στην επίλυση του θέματος¨.
Ο Οντέρ είπε πως ¨Δεν ξέρω κανένα βουλευτή του HDP που να έχει αγωνία ή φόβο για τις φυλακές. Κι εγώ δεν φοβάμαι. Θα το κάνουν αυτό, απλά δεν θα το κάνουν με την τσαπατσουλιά που το είχε κάνει η Τσιλλέρ αλλά με πιο σοφιστικέ τρόπο. Αρχικά φτάνοντας στα όρια της τσαπατσουλιάς θα θέσουν θέμα ασυλίας μας και μετά με τις ψήφους τους θα την άρουν. Μπορεί να μην μας συλλάβουν με τα λευκά Ρενώ αλλά στην πρώτη προσαγωγή μας στο δικαστήριο θα μας προφυλακίσουν. Αυτά θα συμβούνε. Αυτό είναι όμως που χρειάζεται η πατρίδα ; Η απάντηση στο εάν κάτι τέτοιο θα την βγάλει από το αδιέξοδο στο οποίο έχει πέσει, είναι αρνητική¨.
http://haber.sol.org.tr/turkiye/sirri-sureyya-onder-tutuklanacagiz-141522
4/1/2016

Previous Article

ΓΟΥΡΟΥΝΟΚΕΦΑΛΗ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

Next Article

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Ο ΓΑΜΟΣ ΜΕ ΑΛΕΒΙΤΗ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *