Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Σφαγή 7 ατόμων στο Ικόνιο απλά επειδή ήταν Κούρδοι !

No Comments Share:

Ρατσιστική σφαγή στο Ικόνιο

Στην περιοχή Μεράμ του Ικονίου, στην οικογένεια Κούρδων που είχε δεχθεί ρατσιστική επίθεση στις 12 Μαϊου, όταν τους είχαν πει ” Εμείς είμαστε εθνικιστές, δεν θα σας αφήσουμε να ζήσετε εδώ”, πραγματοποιήθηκε και δεύτερη επίθεση.

Από την οικογένεια Ντεντεογουλαρί δολοφονήθηκαν 7 άτομα εκ των οποίων 3 γυναίκες.

Τι είχε συμβεί ;

Την νύχτα της 12/5 ομάδα 60 ατόμων, φωνάζοντας το σύνθημα “Δεν θέλουμε Κούρδους εδώ”, επιτέθηκε στην οικογένεια Ντεντεογουλαρί που ζει στην περιοχή Μεράμ του Ικονίου, Ως αποτέλεσμα της επίθεσης ο Μετίν Ντεντεογουλαρί έπαθε εγκεφαλική αιμορραγία, ενώ βαριά τραυματίστηκαν και άλλα μέλη της οικογένειας.

Ο Μπαρίς Ντεντεογουλαρί που τραυματίστηκε βαριά στην ρατσιστική επίθεση της 12ης Μαϊου, είχε αναφέρει πως “Την μέρα που έγινε το επεισόδιο, οι αστυνομικοί που ήρθαν, κατηγόρησαν εμάς”.

Σχετικά με την επίθεση συνελήφθησαν 5 άτομα, τα οποία όμως αφέθηκαν ελεύθερα, λόγω “ελλιπών στοιχείων”.

Ο Αμπντουραχίμ Καραμπουλούτ- δικηγόρος της οικογένειας, δήλωσε : ” Πρόκειται για μια απόλυτα ρατσιστική επίθεση. Ενθαρρύνθηκαν από την ατιμωρησία”. ……

Ο πρόεδρος του κόμματος HDP Μιτχάτ Σαντζάρ δήλωσε : ” Η ρητορική μίσους και προκλήσεων της εξουσίας, είναι η κατεξοχήν υπεύθυνη για αυτή την σφαγή. Επαναλαμβάνουμε την έκκληση μας σε όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης και τις δημοκρατικές δυνάμεις. Τα μηνύματα συλλυπητήριων και καταγγελίας μόνο δεν αρκούν, για την ματαίωση αυτής της πολιτικής, χρειάζεται μια πιο αποτελεσματική, πειστική και αποφασιστική πολιτική. ”

 

Σχ. Η Τουρκία σήμερα πρέπει να  έχει μια από τις πιο φασιστικές κοινωνίες του ΚΟΣΜΟΥ. Και έρχονται οι πληρωμένες πένες της Άγκυρας και κατηγορούν την Ελλάδα για την στάση της απέναντι στην μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης… Για αυτή την σφαγή θα γράψουν άραγε τίποτε ;

Previous Article

Απαγόρευση πρόσβασης σε δάση σε διάφορες περιοχές της Τουρκίας

Next Article

¨300 δωματίων παλάτι υπάρχει, αλλά πυροσβεστικά αεροσκάφη δεν υπάρχουν¨ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *