Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΡΟΥΤΙΝΑΣ !

No Comments Share:

Ο στρατιωτικός που έκοψε τον δρόμο της βουλευτού του HDP μίλησε πολύ καθαρά : Δεν μπορεί ο καθένας να κάνει προεκλογική καμπάνια

1hdpbatman

Οι Σααντέτ Μπετσερικλί και Αϊσέ Ατζάρ Μπασαράν- βουλευτές του HDP του Μπάτμαν εξανέστησαν από τους συχνούς ελέγχους ταυτότητας που υπόκεινται κατά την διάρκεια της εκλογικής τους εκστρατεία. Οι βουλευτές υποστήριξαν πως ο στρατός ενημερώνεται για τις πινακίδες των οχημάτων τους και για αυτό τους σταματάνε κάθε τόσο, ενώ απευθυνόμενοι σε στρατιωτικό του είπαν ¨Έστω και μια φορά σταματήσατε ποτέ κάποιον βουλευτή του ΑΚΡ ;¨.

Οι βουλευτές τόνισαν πως πρόκειται για μια παρενόχληση με πολιτικό σκοπό, ενώ υπήρξε και λογομαχία με στρατιωτικό που κράτησε αρκετά. Στο σχετικό βίντεο εντύπωση προκαλεί πως ο στρατιωτικός λέει στην Μπασαράν πως  ¨δεν μπορεί ο καθένας να κάνει προεκλογική δραστηριότητα¨

Η  Αϊσέ Ατζάρ Μπασαράν-βουλευτής του νομού  Μπάτμαν μιλώντας σχετικά με αυτό που βίωσε είπε πως ¨  Θα υποβάλλουμε μήνυση κατά αυτών που κάνουν αυτό το αυθαίρετο μέτρο και κατά των εντολέων τους. Ξέρουμε πως υπό το ελεγχόμενο και δολοφονημένο από την κυβέρνηση  νομικό σύστημα δεν θα μπορέσουμε να αποσπάσουμε αποτέλεσμα, αλλά αν χρειαστεί θα πάμε αυτή την υπόθεση ακόμη και στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Δεν θα παραμείνουμε θεατές στην αφαίρεση στου βασικού μας ανθρώπινου δικαιώματος για μετακίνηση.

 

Εφ. Ταράφ 22/10/2015

Σχ : Προφανώς κάθε τόσο τους υποψηφίους του κουρδικού κόμματος HDP τους σταματάνε για έλεγχο υποτίθεται,  ενώ ο στόχος είναι να τους σπάσουν τα νεύρα και φυσικά να τους καθυστερήσουν στην προεκλογική τους δραστηριότητα.  

Previous Article

ΑΓΟΡΑ Μ.Ε.Α. ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Next Article

ΔΕΝ ΕΠΕΤΡΕΨΕ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΥΡΔΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *