Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Ποιός άραγε επέμενε να επιτεθούν οι τζιχαντιστές στο Κομπάνι το 2015…

No Comments Share:

Στενός συνεργάτης του Μπαγκντάντι : Οι σχέσεις με την Τουρκία εμβαθύνονται

Ο Ταχά Αμπντουρραχίμ Αμπντουλλάχ-στενός συνεργάτης του Μπαγκντάντι λέει πως για να ικανοποιηθεί η Τουρκία, ορίστηκε νέος χαλίφης της οργάνωσης ο Αμπντουλλάχ Καρντάς. Επίσης τονίζει πως είχαν επιτεθεί στο Κομπάνι μετά από αίτημα της Τουρκίας.

Ο Ταχά Αμπντουρραχίμ Αμπντουλλάχ που υπήρξε ο ¨νονός¨ της ISIS και ένας από τους πιο στενούς συνεργάτες του σκοτωμένου ηγέτη της ISIS Εμπού Μπεκίρ Ελ Μπαγκντάντι, είναι στα χέρια των SDF. O Αμπντουλλάχ που ήταν και μέλος του Ανώτατου Στρατιωτικού Συμβουλίου της ISIS συνελήφθη στις 23/3/2019 από δυνάμεις των SDF στο Μπάχοζ.

Η ανάκριση του ακόμη συνεχίζεται, ενώ έχει πει πως την εντολή για την επίθεση που είχαν κάνει στο Κομπάνι (στην οποία είχαν αντιρρήσεις πολλά μέλη της διοίκησης) την είχε πάρει προσωπικά ο Μπαγκντάντι. Ο Αμπντουλλάχ λέει πως ¨Στο Κομπάνι είχαμε βαριές απώλειες. Αργότερα καταλάβαμε πως ο λόγος για τον οποίο μέσα σε μια νύχτα ο Μπαγκντάντι έστρεψε την κατεύθυνση μας προς το Κομπάνι, ήταν η επιμονή των Τούρκων. Οι Τούρκοι είχαν ζητήσει να επιτεθούμε στο Κομπάνι. Είχε επιμείνει σε αυτό ο Ερντογάν¨

……………….

https://anfturkce.com/avrupa/bagdadi-nin-yakin-adami-tuerkiye-yle-iliskiler-derinlesiyor-132623

30/10/2019

Previous Article

Σχόλια σε φωτογραφίες από την δεξίωση του τουρκικού προξενείου

Next Article

Ανακοίνωση της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *