Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΟΥΡΔΩΝ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΗΠΑ

No Comments Share:

Oι ΗΠΑ ανακοίνωσαν πως μοιράστηκαν πληροφορίες με το PYD

181020141011264910948_2

Mετά από την προχθεσινή δήλωση του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών πως συναντήθηκαν απευθείας με το PYD (κλάδος του ΠΚΚ στην Συρία), χτες ανακοίνωσε πως μοιράστηκαν και πληροφορίες με το PYD.

H εκπρόσωπος του αμερικανικού ΥΠΕΞ Μαρί Χαρφ, κατά την ημερήσια ενημέρωση των δημοσιογράφων απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με δήλωση εκπροσώπου του PYD που είπε πως υπήρξε ανταλλαγή πληροφοριών με τη συμμαχία και συντονισμός των αεροπορικών επιθέσεων, είπε ¨Παίρνoυμε πληροφορίες από πολλά άτομα. Κοιτάμε προς κάθε μέρος από όπου μπορούμε να πάρουμε πληροφορίες. Ως εξ αυτού, ναι υπάρχει κάποια ανταλλαγή πληροφοριών. Δεν είναι κάτι που θα επαναλαμβάνουμε σε κάθε επίπεδο, αλλά ναι είναι αληθές¨.

Η Χαρφ απέφυγε να σχολιάσει την δήλωση του εκπροσώπου του PYD που δήλωσε πως η συνάντηση ΗΠΑ-PYD που έγινε στο Παρίσι ¨δεν είναι η πρώτη αλλά είναι η πρώτη που ανακοινώνεται¨.

……………

Η Χαρφ ερωτηθείσα σχετικά με το αν εμπιστεύονται ή όχι το PYD που αντιπολιτεύεται τον Άσαντ και έχει κηρύξει αυτόνομη την περιοχή του Κομπάνι, απάντησε λέγοντας πως ¨Δεν είναι μια κατάσταση σχετικά με το αν εμπιστευόμαστε ή όχι. Αυτό σχετίζεται με το με ποιους θα μπορούσαμε να εργαστούμε για να ηττηθεί η ISIS. Φυσικά και συζητάμε με μια σειρά από παίκτες. Αλλά μια συνάντηση δεν σημαίνει και συντονισμό μεταξύ μας¨.
……………

DHA 18/10/2014

Previous Article

ΠΟΛΕΜΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΚΟΜΠΑΝΙ

Next Article

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΛΙΝΤΣΑΡΙΣΜΑΤΟΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *