Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

H ΔΙΑΣΗΜΗ ΚΟΠΕΛΑ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΜΑΧΟΜΕΝΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ISIS ΣΤΗΝ ΡΑΚΚΑ

No Comments Share:

Αιτία σύλληψης της μάνας και του πατέρα: ¨Οι φωτογραφίες που έφερε το φέρετρο της ¨κοπέλας με το κόκκινο φουλάρι¨

Αποκαλύφθηκε η αιτία σύλληψης των γονέων της Αϊσέ Ντενίζ Καρατζαγίλ η οποία σκοτώθηκε στην Ράκκα της Συρίας πoλεμώντας ενάντια στην ISIS: Οι φωτογραφίες που τραβήχθηκαν κατά την κηδεία της στο Κομπάνι.
Η Καρατσαγίλ που λόγω της συμμετοχής της στα γεγονότα του πάρκου Γκεζί στην Αττάλεια αντιμετώπιζε ποινή φυλάκισης 98 ετών, αργότερα εντάχθηκε στο ΠΚΚ και ήρε την κωδική ονομασία ¨Ντεστάν Γιορούκ¨.

Αργότερα πέρασε στην Συρία όπου και εντάχθηκε στις Δημοκρατικές Συριακές Δυνάμεις, στις οποίες ηγείται το YPG και στις 29/5 ανακοινώθηκε πως σκοτώθηκε μαχόμενη ενάντια στην ISIS στην Ράκκα.

Στην κηδεία που έγινε στο Κομπάνι, μετείχαν και οι γονείς της Νουράι Ερτσαγάν και Ομέρ Φαρούκ Καρατσαγίλ, οι οποίοι πέρασαν στην Συρία από την συνοριακή πύλη του Μουρσίτπινάρ.

Οι γονείς της της κοπέλας χτες ανέβηκαν σε αεροπλάνο στην Βηρυτό και γύρισαν στην Τουρκία, αλλά μόλις κατέβηκαν στο αεροδρόμιο Σαμπιχά Γκιοκτσέν συνελήφθησαν με την κατηγορία της ¨διενέργειας τρομοκρατικής προπαγάνδας¨ και παρά το αίτημα του εισαγγελέα για προφυλάκιση τους, εντέλει αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Αιτία οι φωτογραφίες
Σύμφωνα με το DHA αιτία της σύλληψης τους ήταν οι φωτογραφίες οι οποίες κοινοποιήθηκαν στα ΜΜΕ από την κηδεία της κόρης τους της Αϊσέ Ντενίζ Καρατσαγίλ.

Σύμφωνα με την είδηση, μετά από την κηδεία η εισαγγελία της Αττάλειας άρχισε έρευνα. Στα πλαίσια τη έρευνας αυτής και μετά από εντολή του 1ου Πρωτοδικείου Αττάλειας έγινε έρευνα στο σπίτι των γονέων της Καρατσαγίλ.

Θα δικαστούν χωρίς να κρατούνται στην Άγκυρα.

Anne babaya gözaltının gerekçesi: ‘Kırmızı fularlı kız’ın tabutunun taşındığı fotoğraflar

20/6/2016

Previous Article

ΛΑΕ ΚΑΤΑ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ

Next Article

Υπουργός Αμύνης Ισίκ: Χρειαζόμαστε επειγόντως S-400

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *