Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΣΗΜΑΔΙΑ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΧΗΜΙΚΩΝ ΑΕΡΙΩΝ

No Comments Share:

 Μάσκες αερίου μοιράστηκαν σε στρατιώτες

Η αντιπρόεδρος του DTK Αϊσέλ Τουγλούκ ανέφερε πως στο τρίγωνο της περιοχής Λίτζε-Κουλπ-Γκεντς μοιράστηκαν στους στρατιώτες μάσκες αερίων και δήλωσε πως ¨Αυτό είναι σημάδι πως στις στρατιωτικές επιχειρήσεις μπορεί να χρησιμοποιηθούνε χημικά αέρια¨. Η Τουγλούκ ανέφερε πως αύριο αιρετοί από το DTK και το BDP θα πάνε στην περιοχή των επιχειρήσεων για να αποτελέσουν ζωντανή ασπίδα.

Την ώρα που η στρατιωτική επιχείρηση –με αεροπορική στήριξη- στο τρίγωνο Λίτζε-Κουλπ-Γκεντς του νομού Ντιγιαρμπακίρ συνεχίζεται και διευρύνεται, έγινε γνωστό πως υπήρξε σοβαρή στρατιωτική μετακίνηση στην περιοχή. Στην περιοχή υπάρχουν κατά τόπους συγκρούσεις, ενώ εντύπωση προκαλεί η κινητικότητα των ελικοπτέρων. Στην επιχείρηση αναφέρεται πως μετέχουν πάνω από 10 χιλιάδες στρατιώτες, ενώ χωρικοί αυτών των περιοχών αναζήτησαν τα κομματικά στελέχη του κόμματος BDP στα οποία μετέφεραν τις ανησυχίες τους.

…………………..

ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΤΙΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ

Η Τουγλούκ με έκκληση της προς τις μητέρες των στρατιωτών είπε : ¨Καλούμε και τις μητέρες των στρατιωτών να πούνε ένα στοπ στις στρατιωτικές επιχειρήσεις. Αρκετοί υπήρξαν οι πόνοι.

Η Τουγλούκ συνέχισε λέγοντας πως ¨Όταν συνεχίζεται η απομόνωση στο Ίμραλι (Οτζαλάν) , όσο συλλαμβάνονται οι αιρετοί, και επιβάλλονται ποινές 76 ετών στις ομάδες ειρήνης που άφησαν τα όπλα τους και ήρθαν, πως μπορούμε να πιστέψουμε τα λόγια περί ειρήνης ; Μα εδώ δεν υπάρχει βούληση για ειρήνη. Εκεί γίνεται μια επιχείρηση ξεκληρίσματος. Εφαρμόζεται μια στρατηγική που στοχοποιεί και ξεκληρίζει όλους τους Κούρδους. Επί 30 χρόνια συνεχίζεται αυτή η κρατική πολιτική του φαύλου κύκλου.

………………..

Ως Κούρδοι πολιτικοί δεν θα αφήσουμε μόνο του τον Κουρδικό λαό. Οι αποκαλούμενοι από αυτούς ως ¨τρομοκράτες¨ είναι παιδιά αυτού του λαού. Εμείς θα τους στηρίξουμε. Θα εμποδίσουμε αυτήν την επιχείρηση. Δεν θα μείνουμε σιωπηλοί¨.

……………

Κουρδικό Πρακτορείο Φιράτ 25-4-2012

Previous Article

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ 2007 ΤΟΥ ΝΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΧΜΕΤΑΛΗ ΙΡΦΑΝ

Next Article

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΜΕ ΑΛΥΤΡΩΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *