Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Δράση κουρδικών ¨Μονάδων Εκδίκησης¨ μέσα στην Τουρκία

0 σχόλια Share:

Δράση από Μονάδες Εκδίκησης σε αστυνομική εστία

Ομάδα που αυτοαποκαλείται ¨Μονάδα Εκδίκησης Σ. Τσιγιαγκέρ-Σ.Ζεριάν) ανακοίνωσε πως πραγματοποίησε ένοπλη δράση κατά εστίας αστυνομικών στην Νουσαϊμπίν.

Σε γραπτή τους ανακοίνωση οι Μονάδες Εκδίκησης ανέφεραν πως ¨Στις 19:05 της 9/10 πραγματοποίησαν αποτελεσματική δράση κατά εστίας αστυνομικών που βρίσκεται στην συνοικία Μπαρίς στην επαρχία Νουσαϊμπίν του νομού Μάρντιν¨.

Στην ανακοίνωση γράφεται πως ¨Μέλη της Μονάδας Εκδίκησης Σ. Τσιγιαγκέρ-Σ.Ζεριάν , χτύπησαν με τα ατομικά τους όπλα την αστυνομική εστία. Ως αποτέλεσμα της δράσης μας υπήρξαν πολλοί νεκροί και τραυματίες αστυνομικοί. Αλλά δεν είναι σαφές το νούμερο¨.

Οι Μονάδες Εκδίκησης ανέφεραν πως το ίδιο βράδυ στην Νουσαϊμπίν, έθεσαν στο στόχαστρο μάρκετ της αλυσίδας Α-101 που είναι εκ των ¨χρηματοκιβωτίων¨ του κατοχικού καθεστώτος του ΑΚΡ, και έγραψαν πως ¨Πολλά μάρκετ Α-101 καταστράφηκαν πυρπολούμενα¨.

Στην ανακοίνωση τους οι μονάδες εκδίκησης αναφέρουν πως ¨Εμείς ως στρατιώτες εκδίκησης της λαϊκής αντίστασης που αναπτύσσεται από το Κομπάνι  ως το Σουρ,από το Σουρ ως την Τζίζρε, από την Τζίζρε ως την Νουσαϊμπίν και σήμερα ως την Ροζάβα, δηλώνουμε πως θα αναπτύξουμε την αυτοάμυνα μας σε κάθε πεδίο, σε κάθε μέρος και σε κάθε στιγμή¨.

 

https://anfturkce.com/avrupa/Intikam-birimleri-nden-polis-lojmanlarina-eylem-131416

10/10/2019

Previous Article

Πρόεδρος της ΥΤΒ Αμπντουλλάχ Ερέν: ¨Διεξάγουμε εργασίες σε Κύπρο, νησιά, Δυτική Θράκη…¨

Next Article

Βίντεο Ερντογάν : Εεεεεεεεεε Ευρωπαϊκή Ένωση ….

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *