Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

TO ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ !

0 σχόλια Share:

Ο δήμος Κιζίλτεπέ μεταφέρθηκε στις φυλακές !

Κιζίλτεπέ – Στα πλαίσια της αστυνομικής επιχείρησης με την επωνυμία “KCK”, στο Κιζίλτεπε συνελήφθησαν ο δήμαρχος του Κιζίλτεπέ Φερχάν Τουρκ, αντιδήμαρχοι και 25 από τα 29 μέλη του δημοτικού συμβουλίου, ενώ 4 ακόμη μέλη του Δ.Σ. αναζητούνται.

Οι αστυνομικές επιχειρήσεις με την επωνυμία KCK σε βάρος των 98 δήμων του κόμματος BDP μπαίνουν στην τρίτη τους χρονιά.

Αμέσως μετά τις τοπικές εκλογές στις 14 Απριλίου 2009 στα πλαίσια ταυτόχρονων αστυνομικών επιχειρήσεων σε πολλά μέρη, δήμαρχοι, μέλη δημοτικών συμβουλίων και υπερασπιστές ανθρωπίνων δικαιωμάτων στάλθηκαν στη φυλακή. Ένας από τους δήμους που είχε το μεγαλύτερο μερίδιο από αυτές τις επιχειρήσεις ήταν ο δήμος του Κιζίλτεπέ

Με βάση το άρθρο του Σερκάν Κουρτ στο DIHA στις τοπικές εκλογές που έγιναν στις 29-3-2012 ο δήμαρχος πήρε το ποσοστό του 79%. Σε αυτές τις εκλογές το κόμμα BDP έβγαλε 29 δημοτικούς συμβούλους και το ΑΚΠ 2.

Από τις αστυνομικές επιχειρήσεις που άρχισαν πριν από 3 έτη μεταξύ αυτών που συνελήφθηκαν ήταν και ο δήμαρχος του Κιζίλτεπέ Φερχάν Τουρκ, 21 βασικά και 4 αναπληρωματικά μέλη του δημοτικού συμβουλίου. Αντιδήμαρχοι, πρόεδροι δημοτικών συμβουλίων και δημοτικοί σύμβουλοι είναι ακόμη στις φυλακές.

………………

Κουρδικό Πρακτορείο Φιράτ 12-2-2012

Σχόλιο : Τα πάθη των Κούρδων στην Τουρκία…

Previous Article

O ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΤΣΑΒΟΥΣ

Next Article

ΠΕΡΙ ΑΡΣΕΝΙΚΗΣ ΠΟΛΥΓΑΜΙΑΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

nec massa non Lorem in ut velit, felis leo