Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΕΠΙΤΡΟΠΟΙ ΣΕ ΆΛΛΟΥΣ 28 ΚΟΥΡΔΙΚΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ

0 σχόλια Share:

To ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών, σε 28 δήμους θα διοριστούνε επίτροποι

ekran_resmi_2016-09-09_19-08-43

Ο υπουργός Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού ανακοίνωσε πως επίτροποι θα διοριστούνε σε 28 δήμους

Ο υπουργός Εσωτερικών Σουλεϊμά ν Σοϊλού αναφέροντας πως εντός των τοπικών αυτοδιοικήσεων υπάρχει μια νοοτροπία στήριξης της τρομοκρατίας, είχε πει πως σε κάποιους δήμους θα διοριστούνε επίτροποι.

Ο Σοϊλού μιλώντας σε νομάρχες στην Άγκυρα , είπε πως μέσα σε 15 μέρες θα βγει σχετική νομική ρύθμιση και πρόσθεσε πως ¨28 δήμοι θα περάσουν από την διοίκηση του όρους Κάντιλ στην εθνική βούληση¨.

Ο Σοϊλού απαντώντας στην έκκληση ¨μην αναγνωρίζετε τους επιτρόπους¨ που έκανε ο Σελαχαττίν Ντεμιρτάς, απάντησε λέγοντας πως ¨Θα δώσουμε την δέουσα απάντηση σε αυτούς που δεν αντιλαμβάνονται στην δύναμη του κράτους¨.

Ο αναπληρωτής πρόεδρος του HDP Σελαχαττίν Ντεμιρτάς μιλώντας σχετικά με τους διορισμούς επιτρόπων σε δήμους είχε δηλώσει : ¨Με αντισυνταγματικό τρόπο θα βάλουμε λένε χέρι στους δήμους. …Μην αναγνωρίσετε όποιους επιτρόπους έρθουν έτσι. Δηλώστε πως ¨Πέραν των αιρετών δεν αναγνωρίζουμε κανέναν¨.  Μη τους κοιτάτε στο πρόσωπο, ούτε καν να τους χαιρετάτε. Και μην ακούτε τις εντολές τους.

Ο Ντεμιρτάς είχε κάνει έκκληση στην κυβέρνηση, στους δήμους όπου επιδιώκεται να μπούνε επίτροποι, να οργανωνόταν τοπικές εκλογές.

http://haber.sol.org.tr/toplum/icisleri-bakani-duyurdu-28-belediyeye-kayyum-atanacak-168789

9/9/2016
Σχ : Δημοκρατικό σύστημα ! Εκδιώκεται από τα κεντρικά ο τοπικά εκλεγμένος και στην θέση του δεν μπαίνει κάποιος άλλος από τους Κούρδους αιρετούς της περιοχής αλλά έρχεται ένας ¨φυτευτός¨  από την κυβέρνηση του ΑΚΡ.
Ίσως θα ήταν και καλύτερα να τις καταργούσαν εντελώς τις εκλογές εκεί… Τουλάχιστον θα ήταν πιο τίμιο.

Previous Article

ΤΡΑΓΙΚΟ ΣΚΙΤΣΟ

Next Article

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΥΡΗΜΑ ΣΕ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *