Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΦΥΛΑΚΙΟ

No Comments Share:

Διαμαρτυρία ¨ανθρώπου που στέκεται¨ μπροστά στο φυλάκιο

fft64_mf1543795

Η Φαχριγιέ Γιλντιρίμ –μητέρα του Μεντενί Γιλντιρίμ ο οποίος έχασε την ζωή του όταν στην διάρκεια έντασης για την κατασκευή φυλακίου πυροβόλησαν οι στρατιώτες, μαζί με την Γιοντζά Σ. έκαναν διαμαρτυρία ¨ανθρώπου που στέκεται¨ μπροστά στο φυλάκιο Καγιατζίκ.

Στην δήλωση που έκανε η Γιοντζά Σ. ανέφερε πως ήρθε από την Άγκυρα για αυτή την διαμαρτυρία, και ότι και για τον Ετέμ Σαρισουλούκ που έχασε την ζωή του στα επεισόδια του πάρκου Γκεζί έκανε ανάλογη διαμαρτυρία 30 ωρών. Τονισε πως στόχος της ήταν η δημιουργία ευαισθητοποίησης και συνέχισε λέγοντας : ¨ Οι νέοι αυτοί έχασαν τη ζωή τους από δυσανάλογη χρήση βίας. Ζητάμε να βρεθούν οι δράστες. Για αυτό τον λόγο κάνω την διαμαρτυρία μαζί με την μητέρα του Μεντενί Γιλντιρίμ, την Φαχριγιέ Γιλντιρίμ¨. Η δε Φαχριγιέ Γιλντιρίμ ζητώντας να βρεθούν οι δράστες είπε ¨Ο γιός μου βρισκόταν εδώ διαμαρτυρόμενος για την κατασκευή του φυλακίου. Εύχομαι ο θάνατος του γιού μου να είναι ο τελευταίος θάνατος. Εμείς ζητάμε ειρήνη και επίλυση. Δεν θέλουμε να κατασκευαστεί φυλάκιο στο χωριό¨.

Εφ. Ραντικάλ 13/7/2013

Σχ : 15 μέρες πέρασαν από την δολοφονία του διαδηλωτή Μεντενί Γιλντιρίμ και ακόμη ψάχνουν λέει να βρούνε ποιός πυροβόλησε, ποιός έδωσε την εντολή για πυρ κ.λ.π. Πραγματικά πολύ δύσκολο να βρεις σε ένα στρατιωτικό φυλάκιο ποιός μπορεί να είναι υπεύθυνος….

Previous Article

ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΑΞΙΜ

Next Article

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *