Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΔΥΟ ΑΚΟΜΗ ΝΕΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΠΥΡΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

No Comments Share:

Φωτιά στα ΝΑ : Σκοτώθηκαν δύο νέοι στο Ντιγιαρμπακίρ

Diyarbakir_olaylar_1

Επεισόδια ξέσπασαν σήμερα στο Ντιγιαρμπακίρ στην διαμαρτυρία για την απαγόρευση κυκλοφορίας στην πόλη Σουρ. 2 άτομα σκοτώθηκαν Ανακοινώθηκε πως θανόντες είναι οι Σερντίλ Τζεγκίζ και Σιγιάρ Σαλμάν.

……………………

Η αστυνομία στο Κεντρικό Γενισεχίρ επενέβη με δακρυγόνα και πυροβολισμούς στον αέρα κατά ομάδας που ήθελε να στήσει οδοφράγματα.

Την ώρα που στο Σουρ συνεχίζονται οι αστυνομικές επιχειρήσεις για το κλείσιμο των χαντακιών, την άρση των οδοφραγμάτων και την εξουδετέρωση των μελών του ΠΚΚ, το κόμμα HDP ανακοίνωσε πως θα έκαμνε στις 12:00 διαμαρτυρία για τις απαγορεύσεις κυκλοφορίας.

Την ώρα που σε πολλά σημεία της πόλης συνεχιζόταν τα επεισόδια, στην περιοχή Μπαγλάρ υπήρξαν πυροβολισμοί από τους οποίους 2 άτομα σκοτώθηκαν και άλλα δύο τραυματίστηκαν. Ανακοινώθηκε πως οι νέοι που σκοτώθηκαν σε απόμερους δρόμους ήταν οι Σερντίλ Τζεγκίζ (21) και Σιγιάρ Σαλμάν (18).

Η νομαρχία με ανακοίνωση της ανέφερε πως η διαμαρτυρία ήταν παράνομη και ζήτησε από τον κόσμο να μην μετάσχει σε αυτήν. Στην πόλη του Ντιγιαρμπακίρ σήμερα τα μαγαζιά δεν άνοιξαν τα στόρια τους, ενώ μεγάλο μέρος των δημοτικών λεωφορείων και μινιμπάς δεν έκαναν σήμερα τα δρομολόγια τους. Επίσης σήμερα δεν μαζεύτηκαν τα σκουπίδια, ενώ ένα μεγάλο ποσοστό μαθητών δεν πήγαν και στα σχολεία τους.

………………

………………

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/turkiye/447919/Guneydogu_yangin_yeri__Diyarbakir_da_iki_kisi_olduruldu.html
14/12/2015

Previous Article

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟ ΝΤΙΓΙΑΡΜΠΑΚΙΡ, ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ ΝΕΟΣ…

Next Article

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΜΥΡΝΗΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *