Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ

No Comments Share:

Εντυπωσιακοί ισχυρισμοί από βουλευτή του HDP σχετικά με το περιστατικό στο Βαν

37

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της νομαρχίας Βαν, σε αστυνομική επιχείρηση που έγινε στην πόλη Εντρεμίτ, 1 αστυνομικός έγινε μάρτυρας  και σκοτώθηκαν 12 ΠΚΚδες. Ο  βουλευτής του HDP Λεζγκίν Μποτάν έκανε εντυπωσιακές δηλώσεις σχετικά με αυτά που συνέβησαν.

Ο βουλευτής του HDP Λεζγκίν Μποτάν, μιλώντας σχετικά με την αστυνομική επιχείρηση στην οποία έγινε μάρτυρας ένας αστυνομικός, δήλωσε πως με βάση πηγή του μέσα από την αστυνομία, ¨στην αστυνομία ήρθε εντολή να σκοτώνουν¨.

Ο Μποτάν μιλώντας στον Ερντάλ Ιμρέκ της εφημερίδας Εβρενσέλ, είπε πως ¨Κάποιος ο οποίος πέθανε σήμερα το πρωί σε αυτή την χειμωνιάτικη μέρα δεν μυρίζει τόσο. Ενδεχομένως κάποιους οι οποίοι σκοτώθηκαν αλλού, τους έφεραν εδώ για να εμφανίσουν μια εικόνα πως σκοτώθηκαν σε συγκρούσεις¨.

Ο Μποτάν είπε πως ¨Η αστυνομία πυροβόλησε χωρίς να προηγηθεί καμία απολύτως προειδοποίηση και ότι 3 άτομα τα οποία βγήκαν μόνα τους έξω από τα σπίτια, δέχτηκαν πυροβολισμούς που διήρκεσαν ολόκληρα λεπτά¨.

Ο Μποτάν ανέφερε πως σύμφωνα με πληροφορίες που πήρε από προσωπικό του νοσοκομείου ¨Στα σώματα υπήρχαν πολλές σφαίρες. Αλλά οι σφαίρες στο δεξί μέρος του κεφαλιού ενισχύουν την υποψία πως εκτελέστηκαν¨.
http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/siyaset/461554/HDP_li_vekilden_Van_daki_olayla_ilgili_carpici_iddialar.html

10/1/2016

Previous Article

BIΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΟΥ DEB

Next Article

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΣΟΡΟ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΚΟΤΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *