Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

KAΤΑΔΙΚΗ ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ

No Comments Share:

Εφ. Μπιργκιούν 8-9-2011

19 χρόνια και 5 μήνες στον δολοφόνο του Γκεζέρ

 Ο Σερκάν Ακμπουλούτ που σκότωσε τον Εμράχ Γκεζέρ επειδή τραγουδούσε στα κουρδικά, αρχικά είχε καταδικαστεί σε ισόβια και αργότερα η ποινή του μειώθηκε σε 19 χρόνια και 5 μήνες με το αιτιολογικό της ¨πρόκλησης¨. 

Ο Σερκάν Ακμπουλούτ μέλος των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας που είχε σκοτώσει τον Εμράχ Γκεζέρ επειδή τραγουδούσε κουρδικό τραγούδι καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 19 ετών και 5 μηνών.

Ο Εμράχ Γκεζέρ είχε πάει μαζί με τον αδερφό του Ραμαζάν Γκεζέρ σε ένα μπαρ για να γιορτάσουν τα γενέθλια ενός φίλου τους. Εκεί λοιπόν είχε δολοφονηθεί από τον αστυνομικό Σερκάν Ακμπουλούτ επειδή τραγούδησε στα κουρδικά.

¨Από τα ισόβια στα 19 χρόνια και 5 μήνες¨

Η δίκη για το περιστατικό που συνέβη στις 27-12-2009 πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Άγκυρα. Κατά την δίκη ο αστυνομικός των ειδικών δυνάμεων Σερκάν Ακμπουλούτ τιμωρήθηκε με 16 χρόνια και 6 μήνες για δολοφονία εκ προθέσεως και 2 έτη και 8 μήνες για πρόκληση τραυματισμού ανθρώπου. Έτσι ο αστυνομικός συνολικά τιμωρήθηκε με 19 χρόνια και 5 μήνες.

…………………

Σχόλιο : Κατά τον καβγά ο αστυνομικός είχε φωνάξει στο θύμα πως ¨Εδώ είναι Τουρκία. Δεν μπορεί να λέτε τραγούδια στα κουρδικά¨…..

 

Previous Article

ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΤΩΝ ΝΕΟ-ΟΘΩΜΑΝΩΝ

Next Article

ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *