Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ…

No Comments Share:

Δεν ήθελα να με ακουμπήσουν

Κοπέλα που ξεγυμνώθηκε εντελώς σε αστυνομικό τμήμα στο Καρς και ισχυρίζεται πως την κατέγραψαν δήλωσε σχετικά πως ¨Εάν δεν έμενα γυμνή θα με ξεγύμνωναν αυτοί και δεν ήθελα να με ακουμπήσουν¨. Η αστυνομία απορρίπτει τις κατηγορίες.

Η Μ.Κ η οποία υποστηρίζει πως επειδή παίζει ρόλο στο θεατρικό έργο ¨Μητέρες του Σαββάτου¨ κλήθηκε στην αστυνομία όπου αφού ξεγυμνώθηκε την κατέγραψαν, μίλησε στη εφημερίδα Ταράφ.

Ας δημοσιεύσουν τις εικόνες

Η Μ.Κ. η οποία λόγω του περιστατικού στέκεται στα πόδια της με ηρεμιστικά, είπε τα εξής : Δεν ξέρω αν μου φέρθηκαν έτσι επειδή είμαι Κούρδισσα ή επειδή ερμηνεύω μια Κούρδισσα στο θεατρικό έργο. Αφού λένε πως τους συκοφαντώ, γιατί δεν δημοσιεύουν αυτά που έγραψαν οι κάμερες για να με διαψεύσουν (σημ μεταφρ : Εννοεί τις στάνταρ κάμερες του Α.Τ.) . Εάν είχα πει ψέματα τώρα όλες οι εικόνες από τις κάμερες θα βρισκόταν στα κανάλια. Στην αρχή είπαν πως δεν υπήρχαν εικόνες και μετά πως τις έστειλαν στο TÜBİTAK. Εξέτασαν εικόνες από βίντεο που χορεύαμε σε ένα πικνίκ. Που στοχεύει η λογική τους όταν μεταφράζοντας στα τουρκικά το τραγούδι που ήταν στα κουρδικά με ρώτησαν ¨Τι θες να πεις εδώ ; ¨. Εάν δεν ξεγυμνωνόμουν θα με ξεγύμνωναν αυτοί. Μου είπαν πως οι αρμόδιες αρχές είναι ενήμερες, θα ξεγυμνωθείς. Δεν ήθελα να με ακουμπήσουν και ξεγυμνώθηκα μόνη μου¨.

…………..

 

Εφ. Ταράφ 12/3/2013

Previous Article

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΥΡΙΖΑ ΑΪΧΑΝ ΚΑΡΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦ

Next Article

Ο ΘΡΗΣΚΟΣ ΠΙΓΚΟΥΙΝΟΣ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *