Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΑΦΟΠΛΙΣΜΟ ΕΙΠΑΜΕ ΘΕΛΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ;….

0 σχόλια Share:

Καραγιλάν : Καταβάλλουμε μεγάλες προσπάθειες να εξοπλιστούμε

Ο πρόεδρος του Εκτελεστικού Συμβουλίου του KCK Μουράτ Καραγιλάν δήλωσε πως δεν τίθεται θέμα αφοπλισμού του ΠΚΚ και πρόσθεσε πως ¨ ‘Όχι μόνο δεν είναι στην επικαιρότητα μας να αφήσουμε τα όπλα, αλλά υπάρχει μια έντονη προσπάθεια εξοπλισμού. Εμείς αυτή την στιγμή καταβάλλουμε προσπάθειες για ακόμη πιο αποτελεσματικό εξοπλισμό. Η περιοχή της Μέσης Ανατολής βράζει. Το ίδιο το ΑΚΠ είναι που εξοπλίζει και στέλνει μία μία τις ένοπλες ομάδες στην Συρία. Εμείς για ποιό λόγο να αφήσουμε τα όπλα ; ¨.

Ο Καραγιλάν μιλώντας στο τηλεοπτικό κανάλι Sterk TV ανέφερε πως η 34η χρονιά του ΠΚΚ ήταν χρονιά ενός μεγάλου αγώνα και είπε πως η 35η θα αποτελέσει και την χρονιά επίλυσης του κουρδικού θέματος.

Ο Καραγιλάν έκανε τα εξής σχόλια : ¨Μέχρι τα μέσα του 2011 υπήρχαν πιθανότητες επίλυσης του θέματος με δημοκρατικές μεθόδους. Τότε ήταν ακόμη στην επικαιρότητα η διαδικασία του Όσλο. Είχαν δοθεί τα πρωτόκολλα. Αναμενόταν το τέλος των εκλογών. Μετά από τις εκλογές αναμενόταν η απάντηση του πρωθυπουργού. Στα τέλη του Ιούλη ο πρωθυπουργός προβάλλοντας ως δικαιολογία ένα γεγονός, ανέστειλε την διαδικασία ειρήνευσης. Και μετά έφεραν επί τάπητος έναν μαζικό πόλεμο ενάντια στο κίνημα μας. Άρχισε η απομόνωση σε βάρος του Ηγέτη μας, ενώ εντάθηκε και διευρύνθηκε η πολιτική γενοκτονία. Κλιμακώθηκε σε δικηγόρους όπως και σε δημοσιογράφους. Το 2011 άρχισαν επιχειρήσεις με στόχο την οργάνωση μας. Έναντι αυτού βέβαια και εμείς μεγαλώσαμε τον αγώνα αντίστασης μας.

………………….

Κουρδικό Πρακτορείο Φιράτ  28/11/2012

Previous Article

IΡΑΝΙΚΗ ΔΥΣΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΟΤ

Next Article

ΘΡΗΝΟΣ ΚΑΙ ΟΔΥΡΜΟΣ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *