Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΠΡΩΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΙΛΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 21 ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ

No Comments Share:

Εφ. Νέτγκαζέτε 3-9-2011

Η πρώτη εμφάνιση του Καραγιλάν μετά από 21 μέρες

 Για πρώτη φορά εμφανίστηκε ο Νο 2 του ΠΚΚ μετά την φήμη που είχε κυκλοφορήσει στις 13 Αυγούστου πως ¨συνελήφθη¨.

Ο Καραγιλάν για τον οποίο είχε βγει φήμη ότι συνελήφθη από το Ιράν, φωτογραφήθηκε σε μια πλαγιά βουνού. Με βάση την είδηση του ANF η εικόνα του Καραγιλάν φάνηκε σε τηλεοπτικό μήνυμα που έστειλε στο 19ο Κουρδικό Πολιτιστικό Φεστιβάλ που γίνεται στην Κολωνία της Γερμανίας. Ο Καραγιλάν στο μήνυμα του ανέφερε πως ¨Μπήκαμε σε μια νέα περίοδο. Τα κέρδη από αυτή την περίοδο θα καθορίσουνε το μέλλον του λαού μας. Επί 18 χρόνια η ηγεσία μας και το κίνημα μας καταβάλει προσπάθειες για την ανάπτυξη ειρηνικών δρόμων¨.

 ¨ΣΧΕΔΙΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ¨

Ο Καραγιλάν ισχυρίστηκε πως παρουσίασε έγγραφα για δημοκρατική λύση και ότι οι ψήφοι που δόθηκαν στο κόμμα BDP δείχνουν πως οι πολίτες λένε ¨ναι¨ στο αίτημα για ¨Δημοκρατική αυτονομία¨. Ο Καραγιλάν χωρίς να αναφερθεί σε καμμία από τις επιθέσεις του ΠΚΚ ανέφερε πως τον πόλεμο τον προκάλεσε και τον έστησε το κόμμα ΑΚΠ.

Ο Κατραγιλάν ανέφερε τα εξής : ¨ Τώρα λένε πως με συνέλαβαν. Σε όλο τον ψεύτη τύπο λέω, να εδώ είμαι¨. Και απευθυνόμενος στον υπουργό προεδρίας Μπουλέντ Αρίντς είπε πως ¨ Και ο Μπουλέντ Αρίντς να ξέρει πως εμείς είμαστε εδώ και δεν μπορείτε να μας συλλάβετε. Συνεχώς κάναμε εκκλήσεις και αυτοί ανταπέδωσαν με τα όπλα. Το ΠΚΚ ζητά Αυτόνομο Κουρδιστάν¨.

 

Previous Article

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ 14 ΧΡΟΝΙΑ..

Next Article

POST OFFICE : Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *