Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΝΑΖΗΤΕΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΟ ΚΑΝΤΙΛ ΣΤΟ Β.ΙΡΑΚ

No Comments Share:

 

 

Το ΑΚΡ μαζεύει μισθοφόρους στις πόλεις Τζεράμπλους και Αζάζ για την επιχείρηση Κάντιλ.

Μαθεύτηκε ότι ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν που ισχυρίζεται ότι “Είμαστε έτοιμοι να μπούμε στην περιοχή Κάντιλ”  κάτι που φαίνεται να είναι μέρος της προπαγάνδας για τις εκλογές στις 24 Ιουνίου, μαζεύει μισθοφόρους στις πόλεις Τζεράμπλους και Αζάζ για να τους χρησιμοποιήσει σε επιθέσεις κατά της περιοχής Καντίλ.

Σύμφωνα με τοπικές πηγές, Τούρκοι αξιωματούχοι παρακολούθησαν ψυχαγωγικά δρώμενα που οργανώθηκαν στις πόλεις Τζεράμπλους και Αζάζ την Τετάρτη(20/6/2018). Οι πηγές επίσης αναφέρουν ότι οι Τούρκοι αξιωματικοί θα χρησιμοποιήσουν τους μισθοφόρους που ψάχνουν και στις δυο πόλεις, για τις επιθέσεις της Τουρκίας κατά του  Καντίλ

Οι Τούρκοι αξιωματικοί δηλώσαν πως θα χρειαστούν 5.500 μέλη του FSA(Ελεύθερος Συριακός Στρατός) για την επιχείρηση Κάντιλ, και κάθε ένας από αυτούς που θα λάβει μέρος στην επιχείρηση θα λάβει 800 δολάρια.

Το τούρκικο κράτος-εισβολέας , έχει παρομοίως χρησιμοποιήσει μισθοφόρους σε επιθέσεις κατά του Αφρίν στην Βόρεια Συρία. Στο παρελθόν, η Τουρκία χρησιμοποίησε το ISIS και άλλους τζιχαντιστές μισθοφόρους  σε επιδρομικές επιθέσεις στην περιοχή Τσαρτσέλα  που τελούσε υπό  τον έλεγχο των Κούρδων ανταρτών , τους οποίους τζιχαντιστές τους έβαλε να προηγηθούν των Τούρκων στρατιωτών στο πεδίο μάχης.

https://anfenglishmobile.com/news/akp-gathers-mercenaries-in-jarablus-and-azaz-for-qandil-operation-27584

Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2018

Previous Article

NEA EΜΠΟΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΓΕΡΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ F-35

Next Article

BINTEO- XTYΠHMA ME RPG ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΦΥΛΑΚΙΟ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *