Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ

0 σχόλια Share:

Καθώς δεν αποσύρεται το ΠΚΚ επιταχύνθηκε η κατασκευή των φυλακίων

111504-copy-300x228

Μετά από την μη απόσυρση των τρομοκρατών του ΠΚΚ κατά την ειρηνευτική διαδικασία, η Διεύθυνση Αμυντικών Βιομηχανιών και η Aselsan επιτάχυναν την κατασκευή των βάσεων-μοντέλων στις περιοχές του αντιτρομοκρατικού αγώνα. Μέχρι σήμερα κατασκευάστηκαν 8 βάσεις και θα στηθούν ακόμη 9.

Μετά από την μη εκπλήρωση των υποχρεώσεων του ΠΚΚ στην ειρηνευτική διαδικασία, το κράτος κινητοποιήθηκε. Μετά από την απόφαση που έλαβε η Εκτελεστική επιτροπή Αμυντικής Βιομηχανίας τον Ιανουάριο υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, άρχισαν να ιδρύονται στις περιοχές του αντιτρομοκρατικού αγώνα βάσεις-μοντέλα. Η Aselsan ολοκλήρωσε την κατασκευή της 8ης βάσης. Στις περιοχές στρατηγικών περασμάτων του ΠΚΚ θα ιδρυθούν ακόμη 9 βάσεις-μοντέλα. Οι βάσεις αυτές θα στηρίζονται από κάμερες νυκτός και από μη επανδρωμένα αεροσκάφη.

……………..

Στο πρόγραμμα που τρέχουν η Διεύθυνση Αμυντικών Βιομηχανιών και η Αselsan, ως μοντέλα βάσεων έχουν ληφθεί οι αμερικανικές βάσεις στο Αφγανιστάν. Στις βάσεις αυτές που φέρουν το χαρακτηριστικό πως είναι κινούμενες, θα υπάρχουν συστήματα βολής εκ του μακρόθεν, θερμικές κάμερες και άλλες προηγμένες τεχνολογίες. Οι πρώτες βάσεις κατασκευάστηκαν στην περιοχή Γιουξέκοβας-Χακκάρι. Στους πύργους των σκοπιών αντί για στρατιώτες βρίσκονται πολυβόλα 12,7 και 7,62 και βομβιδοβόλο των 40 mm. Tα όπλα αυτά ελέγχονται από δωμάτιο ελέγχου που βρίσκεται πιο πέρα. Οι τοίχοι κατασκευάζονται ώστε να αντέχουν σε επίθεση με ρουκέτες. Κατά την κατασκευή των βάσεων ο φορητός εξοπλισμός μεταφέρεται με οχήματα ή αν πρόκειται για βραχώδεις περιοχές με ελικόπτερα. Καθώς οι βάσεις δύνανται να μετακινηθούν, ανάλογα με την τακτική και την στρατηγική του αντιτρομοκρατικού αγώνα, μπορούν να ξηλωθούνε και να μετακινηθούν αλλού. Στις βάσεις αυτές επίσης θα υπάρχει δυνατότητα εγκατάστασης μεταφορικών και επιθετικών ελικοπτέρων. Ο περίβολος της βάσης θα εξοπλιστεί με αισθητήρες. Με αυτό τον τρόπο θα εντοπίζονται πιο εύκολα οι προσεγγίζοντες τρομοκράτες.

………….

Εφ. Ζαμάν 11/10/2013

Σχ : Ακόμη και το κείμενο της καθεστωτικής Ζαμάν αποκαλύπτει τις προθέσεις του Ερντογάν απέναντι στην ειρηνευτική διαδικασία. Πως δικαιολογείται η απόφαση για την παραπέρα κατασκευή αυτών τον βάσεων τον Ιανουάριο, αφού τότε μόλις άρχιζε και η απόσυρση των ανταρτών ; Το ήξερε από πριν ο Ερντογάν ότι θα έφταναν σε αδιέξοδο ; 

Previous Article

ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ !

Next Article

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟΛΥΘΗΚΕ ΛΟΓΩ ΣΧΟΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΚΡ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΕΜΑ ΤΗΣ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

efficitur. vulputate, elit. ipsum commodo leo. ut mattis nunc quis, in dapibus