Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΣΕ ΣΥΡΡΑΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ISIS ΣΤΟ ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠ

No Comments Share:

4 νεκροί και 20 τραυματίες στο Γκαζιάντεπ

101020140102562005213_2

Κατά την διάρκεια διαδήλωσης στο Γκαζιάντεπ, κατά των επιθέσεων της ISIS στο Κομπάνι, υπήρξε ένοπλη σύγκρουση ανάμεσα σε άτομα με αντίθετες απόψεις. Σε πολλά σημεία των επεισοδίων χρησιμοποιήθηκαν πιστόλια και καραμπίνες, με αποτέλεσμα τον θάνατο 4 ατόμων και τον τραυματισμό άλλων 20, εκ των οποίων ο ένας αστυνομικός.

Ομάδες διαδηλωτών συγκεντρώθηκαν στις συνοικίες Γκιουζελβαντί, Βατάν, Μπαράκ, Ακντερέ και Μεβλανά, ανέτρεψαν κάδους σκουπιδιών και άναψαν λάστιχα. Σχημάτισαν οδοφράγματα, ενώ έσπασαν και τζάμια σε αυτοκίνητα και επιχειρήσεις και όταν η αστυνομία τους προειδοποίησε να διαλυθούνε, απάντησαν με χρήση πυροτεχνημάτων, πετρών και μολότοφ. Η αστυνομία επενέβη με σπρέι πιπεριού και πεπιεσμένο νερό από τα αστυνομικά οχήματα ΤΟΜΑ. Κάποιοι από τις ομάδες που είχαν όπλα, πυροβόλησαν στα θωρακισμένα τζάμια του αστυνομικού οχήματος. Οι σφαίρες χτύπησαν και τις δυό πλευρές του αστυνομικού οχήματος αχρηστεύοντας το.

Στις συνοικίες Μπαράκ και Βατάν υπήρξε ένοπλη σύρραξη μεταξύ των διαδηλωτών και άλλων που είχαν αντίθετες απόψεις. Στη σύγκρουση που έγινε χρησιμοποιήθηκαν πιστόλια και καραμπίνες και τραυματίστηκαν 20 άτομα από τα σκάγια. Από τους τραυματίες έχασαν τη ζωή τους ο 15 ετών Σουλεϊμάν Μπαλτζί, η 16 ετών Σεβγκί Αλιτζί, ο 27 ετών Ομέρ Ουτσεκλέρ και ένα ακόμη άτομο που δεν έγινε ακόμη γνωστή η ταυτότητα του.

………

DHA 9/10/2014

Previous Article

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΟΨΥΧΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

Next Article

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥΡΚΟΣΥΛΛΟΓΩΝ ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *