Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

¨Θα πας στην Συρία και θα αποκτήσεις χρήματα σπίτι, περιουσία¨…

No Comments Share:

Μέλη της ISIS : Ήρθαμε από την Τουρκία κι επιθυμούμε να επιστρέψουμε στην Τουρκία

Μέλη της ISIS, η πλειοψηφία εκ των οποίων κατάγονται από τουρκικές δημοκρατίες, παραδόθηκαν στο Μπαχόζ στις δυνάμεις του QSD, είπαν πως ¨Ήρθαμε από την Τουρκία κι επιθυμούμε να επιστρέψουμε στην Τουρκία¨.

Οι Δημοκρατικές Συριακές Δυνάμεις (QSD) συνεχίζουν την επιχείρηση τους στην κοινότητα Μπαχόζ της επαρχίας Χετζίν.

…………….

Πάνω από 600 μέλη της ISIS και οι οικογένειες τους, διαμέσου του ασφαλούς διαδρόμου που άνοιξαν οι μαχητές του QSD έφτασαν στον λόφο Μπαχόζ. Η πλειοψηφία τους κατάγονται από τουρκικές δημοκρατίες και εκεί φωτογραφήθηκαν από το πρακτορείο ΑΝF και μας περιέγραψαν το πώς εντάχθηκαν στην οργάνωση. Με την πλειοψηφία των συμμοριτών αυτών να κατάγονται από χώρες όπως Τουρκμενιστάν, Ουζμπεκιστάν και Καζακιστάν, όλοι τους μας είπαν πως ¨Ήρθαμε στην Συρία διαμέσου της Τουρκίας και επιθυμούμε πάλι να επιστρέψουμε εκεί¨.

Ο καταγόμενος από το Τουρκμενιστάν Μουσταφά, λέει πως είχε πάει από την πατρίδα του στην Τουρκία και εκεί πείστηκε να περάσει στην Συρία καθώς του είχαν κάνει προπαγάνδα πως ¨Στην Συρία έχει λεφτά, περιουσίες, ακίνητα, έχει από όλα¨. Τώρα δηλώνει πως μετάνιωσε που ήρθε. Υποστηρίζει πως εντός της ISIS δεν πήρε όπλο αλλά ασχολήθηκε με το εμπόριο και ότι έφυγε από το Τουρκμενιστάν λόγω της τυραννίας εκεί. Όταν τον ρωτάμε τι θέλει να κάνει, δηλώνει πως επιθυμεί να επιστρέψει στην Τουρκία¨

Μέλος της ISIS ονόματι Μιραντίλ, λέει πως αρχικά το 2016 ήρθε στην Τουρκία μαζί με τον θείο του και αργότερα πέρασε στο Ιράκ, υποστηρίζει πως ασχολήθηκε με το εμπόριο και πως αργότερα πήρε όπλο στο χέρι και λέει : Ήρθαμε στην Τουρκία λόγω της μεγάλης τυραννίας στο Τουρκμενιστάν. Αλλά κι εκεί η ζωή ήταν πολύ ακριβή. Τουρκμενιστανός που γνωρίζαμε μας είπε πως στην Συρία θα αποκτήσουμε σπίτι, περιουσία και ακίνητα. Και ήρθαμε εδώ οικογενειακώς. Αλλά μετανιώνω που ήρθαμε. Η μητέρα μου και ο πατέρας μου έφυγαν με το προηγούμενο καραβάνια και τώρα μένουν σε στρατόπεδο. Εμείς θέλουμε να επιστρέψουμε στην Τουρκία.¨

Μέλος της ISIS ονόματι Εμπού Μουχάμεντ, λέει κι αυτός όπως και οι άλλοι, πως ήρθε στην περιοχή το 2016, πως ασχολήθηκε με το εμπόριο και ότι τώρα θέλει να επιστρέψει στην Τουρκία. Όταν τον ρωτήσαμε ¨γιατί στην Τουρκία¨, είπε πως ¨Εκεί έχει δημοκρατία¨.

¨Ένας άλλος Τουρκμενιστανός-μέλος της ISIS που ήρθε τραυματισμένος, δηλώνει πως ήρθε στην περιοχή ¨Για να βιώσει το Ισλάμ και να μεγαλώσει τα παιδιά του με την ισλαμική κουλτούρα¨. Όταν τον ρωτήσαμε ¨Στην χώρα σας δεν μπορείτε να βιώσετε το Ισλάμ;¨, μας απάντησε πως εκεί δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα.

Σχεδόν όλα τα μέλη της ISIS που παραδόθηκαν στις QSD, αναφέρουν πως πέρασαν στην Συρία διαμέσου της Τουρκίας και τώρα θέλουν να επιστρέψουν εκεί.

………………

https://anfturkce.com/guncel/teslim-olan-daIS-liler-tuerkiye-den-geldik-tuerkiye-ye-doenmek-ist-121399

5/3/2018

Σχ: ¨Θα πας στην Συρία και θα αποκτήσεις χρήματα σπίτι, περιουσία¨…

Τα ίδια δηλαδή που έταζαν οι σουλτάνοι στους βασιβουζούκους τους, για να τους πείσουν να επιτεθούν με γενναιότητα στους ¨γκιαούρηδες¨…

Παράδοση η λεηλασίας της περιουσίας των άλλων…. 

Previous Article

¨Το καρναβάλι της Ξάνθης είναι ένα σχέδιο εξελληνισμού¨!!!

Next Article

ΒΙΝΤΕΟ-ΤΟ ΝΕΟ ΑΠΟΚΤΗΜΑ ΤΟΥ ΣΕΪΧΗ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *