Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΟΜΟΛΟΓΙΕΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ISIS

0 σχόλια Share:

Ειδική Επιχείρηση του YPG : Συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί μέλη του Ισλαμικού Κράτους

3 συμμορίτες μέλη της ISIS, με καταγωγή από Τουρκία, Καναδά και Γερμανία, συνελήφθησαν ζωντανοί μετά από ειδική  επιχείρηση του YPG. To YPG ενημέρωσε σχετικά με τα ονόματα τους και τα καθήκοντα που είχαν.

Το κέντρο τύπου του YPG έκανε γραπτή δήλωση σχετικά με την σύλληψη των 3 αλλοδαπών συμμοριτών.

Το Κέντρο Τύπου των YPG/YPJ υπενθυμίζει τον αγώνα που δίνει ενάντια στην βαρβαρότητα της ISIS και αναφέρει πως μετά από μια ειδική επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής Μονάδας (Y.A.T.) συνελήφθησαν 3 συμμορίτες με καταγωγή από Τουρκία, Καναδά και Γερμανία.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται και οι κρίσιμες θέσεις στις οποίες υπηρέτησαν οι τρεις αυτοί συμμορίτες.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ

To Κέντρο Τύπου του YPG, σχετικά με τους συλληφθέντες συμμορίτες δίνει τις εξής πληροφορίες

¨Ο γερμανικής καταγωγής Ντιρκ Ρίτσαρντ Πλέιλ  το 2015 πέρασε τα τουρκικά σύνορα και εντάχθηκε στην συμμορία της ISIS. Εργάστηκε στα εργαστήρια προσθετικής της οργάνωσης και ενίοτε πήρε μέρος σε απάνθρωπες δράσεις της .

ΚΑΝΑΔΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ

Ο καναδικής καταγωγής συμμορίτης Μιχέμεντ Ελί, είναι ένας από τους εκλεκτούς δολοφόνους της οργάνωσης. Το άτομο αυτό έδρασε σε Ράκκα, Ντέρ ελ Ζορ και Χεσέκε. Εκπαίδευσε δεκάδες στελέχη της οργάνωσης και μετείχε και ο ίδιο σε φρικώδεις δράσεις της.   Αυτός ο τρομοκράτης συμμορίτης όταν πέρασε τα σύνορα για να ενταχθεί στην οργάνωση, δεν αντιμετώπισε κανένα εμπόδιο. Παραδέχθηκε πως σαν τον ίδιο, χιλιάδες άλλοι συμμορίτες πέρασαν με ευκολία τα τουρκικά σύνορα. Μέσα στην οργάνωση χρησιμοποιούσε το όνομα Εμπού Τουράμπ ελ Κανάντι και μέσω των σόσιαλ μίντια έκανε εκκλήσεις για να ενταχθούνε κι άλλοι στο Ισλαμικό Κράτος. Μετά από τις επιθέσεις που έγιναν το 2014  στο Κεμπέκ και στην Οττάβα και προκάλεσαν τον θάνατο Καναδών στρατιωτών, αυτός μέσω των σόσιαλ μίντια είχε κάνει έκκληση να αυξηθούν οι επιθέσεις και κήρυττε πως οι ¨άπιστοι¨ είτε πολίτες είτε μέλη των δυνάμεων ασφαλείας πρέπει να σκοτώνονται . Από τον λογαριασμό του στα σόσιαλ μίντια έγραφε πως μόλις αυτοί που θέλουν να ενταχθούνε στην οργάνωση, φτάσουν στην Τουρκία θα μπορούσαν να έρθουν σε επαφή μαζί του.

…………….

O τουρκικής καταγωγής Εργκιούν Ορχάν που εντάχθηκε στην ISIS, γεννήθηκε στην Γερμανία, γνωρίστηκε με την οργάνωση μέσω των σόσιαλ μίντια και εντάχθηκε σε αυτήν το 2015 περνώντας τα τουρκικά σύνορα. Μετείχε σε μια σειρά από τρομοκρατικές δράσεις σε Τζεράμπλους και Ράκκα.

ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ…

Υπάρχουν οι ομολογίες αυτών των συμμοριτών που ομολογούνε πως εντάχθηκαν από τις ευρωπαϊκές χώρες στην ISIS, με στήριξη από το κράτος-εισβολέα της Τουρκίας. Γνωρίζουμε πως αυτές οι συμμορίες που κάνουν απάνθρωπες πράξεις, οργανώνονται σε μικρά κύτταρα και ετοιμάζονται, έτσι ώστε στην πρώτη ευκαιρία να κάνουν μεγάλες σφαγές.  Να δηλώσουμε πως οι δυνάμεις μας εξουδετερώνουν τέτοιου είδους κύτταρα πριν διαπράξουν σφαγές. Ανακοινώνουμε στην κοινή γνώμη πως  πολλά μέλη της συμμορίας, φυλακίστηκαν και περισσότερα άλλα εξουδετερώθηκαν. Με αποφασιστικότητα θα συνεχίσουμε τον πετυχημένο αγώνα μας και τα αποτελέσματα μας θα κοινοποιούνται στον λαό μας και στην κοινή γνώμη¨

https://anfturkce.com/rojava-surIye/ypg-den-oezel-operasyon-yabanci-uyruklu-3-cete-ueyesi-yakalandi-114483
11/10/2018

Previous Article

ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ…

Next Article

TOYΡΚΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΣΤΑ I-PHONE, ΤΩΡΑ ΤΟ ΖΗΤΑ ΠΙΣΩ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *