Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΠΡΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ

No Comments Share:

Χιλιάδες άτομα βγήκαν στο όρος Τζούντι για να πάρουν τα σώματα των ανταρτών

Σιρνάκ – Χιλιάδες άτομα πήρα τον δρόμο προς το όρος Τζούντι όπου συνέβησαν οι ένοπλες συγκρούσεις, για να πάρουν από εκεί τα σώματα των 5 ανταρτών που σκοτώθηκαν εκεί.

Το HPG είχε ανακοινώσει πως στις 5 Νοεμβρίου 5 αντάρτες είχαν χάσει την ζωή τους σε συγκρούσεις στην περιοχή Τσιρτσιρόκ του όρους Τζούντι.

Όταν παρά τα αιτήματα προς την ιατροδικαστική της Μαλάτιας οι σωροί δεν μεταφέρθηκαν εκεί, αλλά παρέμεναν ακόμη στον χώρο των συγκρούσεων, διοικούντες των BDP, İHD, MEYA-DER και της Πρωτοβουλίας Μητέρες για την Ειρήνη, συναντήθηκαν με τον εισαγγελέα του Σιρνάκ. Ζητήθηκε άδεια για να πάνε στην περιοχή όπου έγιναν οι συγκρούσεις. Ο εισαγγελέας ανέφερε πως μπορεί να δώσει άδεια να πάνε εκεί 40 άτομα.

Μετά από αυτό, νωρίς το πρωί χιλιάδες άτομα προσήλθαν στο χωριό Τόπτεπε νομού Σιρνάκ και άρχισαν να ανεβαίνουν προς το όρος Τζούντι. Οι στρατιώτες που είχαν στήσει οδόφραγμα στους πρόποδες του Τζούντι σταμάτησαν το πλήθος του κόσμου, και έτσι μετέβησαν 40 άτομα, μεταξύ των οποίων κομματικά στελέχη του BDP- Σιρνάκ και εκπρόσωποι συλλόγων.

Ο κόσμος συνεχίζει να παραμένει μπροστά στα στρατιωτικά οδοφράγματα, ενώ στην περιοχή υπερίπτανται ελικόπτερα.

Κουρδικό Πρακτορείο Φιράτ 14/11/2012

Σχ: Σκεφτείτε το σκηνικό. Χιλιάδες άτομα έτοιμα να ανέβουν στο βουνό προς αναζήτηση των σωμάτων των ηρώων και να τους εμποδίζουν οι αστυνομικοί. Μιλάμε για σκηνή από έργο του Κόπολα ! Πραγματικά αυτή την εποχή είναι μεγάλη υπέρηφάνεια να είσαι Κούρδος !

Previous Article

ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ

Next Article

ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΑΟΣ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *