Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Νέοι τουρκικοί βομβαρδισμοί στο Β.Ιράκ…

No Comments Share:

Τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη βομβάρδισαν την περιοχή του Κανί Μασέ

Πολεμικά αεροσκάφη των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων (TSK) πραγματοποίησαν αεροπορικές επιδρομές στα παραμεθόρια χωριά Χιρουρέ, Κέττε, Τσελεκέ και στη συνοριακή πόλη Κανί Μασέ.

Ο έπαρχος του Κανί Μασέ, Σεμπρέστ Σεμπρί, είπε στο rûdaw.net ότι δεν υπήρξαν απώλειες στη βομβιστική επίθεση, αλλά ότι προκλήθηκε φόβος και πανικός στους ανθρώπους, Ο Σεμπρί είπε ότι οι ντόπιοι ανησυχούν για τις αεροπορικές επιδρομές.

Εν τω μεταξύ, ο Tούρκος Yπουργός Άμυνας Χουλουσί Ακάρ επισκέφθηκε το αρχηγείο της επιχείρησης στο Σιρνάκ σχετικά με την τρέχουσα στρατιωτική επιχείρηση στα εδάφη της περιοχής του Κουρδιστάν και έλαβε πληροφορίες σχετικά με την πορεία της επιχείρησης.

Η Τουρκία ανακοίνωσε στις 23 Απριλίου ότι ξεκίνησε αεροπορική και επίγεια επιχείρηση στην περιοχή Μετίνα, η οποία συνορεύει με την περιοχή του Κουρδιστάν.

https://www.rudaw.net/turkish/kurdistan/020520212

2/5/2021

Σχόλιο: Ο νέος τουρκικός “Αττίλας” στο Κουρδιστάν (Β.Ιράκ) προχωρεί συστηματικά και μεθοδικά αυτή τη φορά βομβαρδίζοντας χωριά. Τα σχέδια των Τούρκων για επανάκτηση των (πλούσιων σε πετρέλαιο) περιοχών γύρω από τη Μοσούλη τα οποία έχασαν μετά το τέλος του Α΄ Παγκόσμιου Πολέμου είναι κάτι παραπάνω από προφανή. Η δημιουργία ζωτικού χώρου (Lebensraum) αποτελεί την κορωνίδα της τουρκικής εξωτερικής πολιτικής.  Η διεθνής κοινότητα πότε επιτέλους θα ξυπνήσει για να σταματήσει αυτή την εισβολή;

Previous Article

Σε Αιγαίο, Αν. Μεσόγειο & Κύπρο προστατεύουμε τα συμφέροντα της Τουρκίας και των Κυπρίων αδερφών μας”

Next Article

Αγκαθωτά συρματοπλέγματα στις εκκλησίες μας για να μην τις βανδαλίσουν οι…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *