Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Αντάρτικο χαμηλής έντασης στην Κωνσταντινούπολη…

0 σχόλια Share:

Δράσεις από την Μονάδα Εκδίκησης στην Κωνσταντινούπολη

Η Μονάδα Εκδίκησης Ρομπόσκι-Μάρτυρα Σορχβίν, ανακοίνωσε πως εκτέλεσε μια σειρά από δράσεις στην Κωνσταντινούπολη

Η Μονάδα Εκδίκησης Ρομπόσκι-Μάρτυρα Σορχβίν, σχετικά με τις δράσεις, ανακοίνωσε τις εξής λεπτομέρειες :

¨Στις 5 Ιανουαρίου μέλη της Μονάδας Εκδίκησης Ρομπόσκι-Μάρτυρα Σορχβίν έκαψαν και κατέστρεψαν μια αποθήκη υφασμάτων και τρία οχήματα.

Στις 10 Ιανουαρίου μέλη μας πραγματοποίησαν δράση-σαμποτάζ σε ένα εργαστήριο που παράγει πόρτες PVC στο Μπασάκσεχίρ της Κωνσταντινούπολης. Ως αποτέλεσμα της δράσης αυτής το εργαστήριο καταστράφηκε πλήρως.¨

Οι ¨Μονάδες Εκδίκησης Μάρτυρα Σοχβιν Ρομπόσκι & Μάρτυρα Σόρο Αμέντ¨ ανέλαβαν τη ευθύνη για δύο ακόμη δράσεις σε Μπασάκσεχίρ και Ουμρανίγε.

Στην ανακοίνωση που έγινε εξ ονόματος της ομάδας αυτής αναφέρονται τα εξής : ¨Στις 11 Ιανουαρίου μέλη της ¨Μονάδας Εκδίκησης Μάρτυρα Σοχβιν Ρομπόσκι & Μάρτυρα Σόρο Αμέντ¨ πραγματοποίησαν δράση κατά ενός εργαστηρίου κλωστοϋφαντουργίας που ράβει στρατιωτικά υλικά. Ως αποτέλεσμα της δράσης το εργαστήριο καταστράφηκε πλήρως. Επίσης στις 11 Ιανουαρίου στις 00:30 το βράδυ και στην περιοχή Ουμρανίγε πυρπολήθηκαν τρία κοντέινερ¨

https://anfturkce.com/guncel/Intikam-birimi-den-Istanbul-da-eylemler-135745

12/1/2020

Σχ : Κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται για αυτόνομες και ολιγάριθμες ομάδες Κούρδων που δεν έχουν επικοινωνία μεταξύ τους, ώστε ακόμη και αν συλληφθούν κάποιοι, να μην εξαρθρωθεί όλο το δίκτυο. Και επιλέγουν να χτυπάνε οικονομικούς στόχους με σκοπό την πρόκληση φθοράς σε αυτούς που ξέρουν πως είναι οι στυλοβάτες της οικονομίας του Ερντογάν. Στόχοι επίσης είναι και οι μονάδες που παράγουν οποιασδήποτε φύσης στρατιωτικό υλικό.

Previous Article

Ένα “μεμονωμένο” περιστατικό από την Σάμο…

Next Article

Στην Μόσχα ο Χαφτάρ για συνομιλίες με τον Σαράζ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *