Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΓΙΑ ΕΜΦΥΛΙΟ !

No Comments Share:

O πρωθυπουργός του Ιράκ έδωσε εντολή: Ο στρατός στο Κερκούκ

Ο πρωθυπουργός του Ιράκ έκανε έκκληση στον στρατό του να αναλάβει τον έλεγχο των αμφισβητούμενων περιοχών, με πρώτο Κερκούκ

Το δημοψήφισμα για ανεξαρτησία του Ιρακινού Κουρδιστάν, παρά τις αντιρρήσεις για την εδαφική ακεραιότητα του Ιράκ και την παραβίαση του συντάγματος, πραγματοποιήθηκε. Μάλιστα στην διενέργεια του δημοψηφίσματος εντάχτηκαν και αμφισβητούμενες πόλεις όπως το Κερκούκ. Σκληρή υπήρξε η απάντηση του Ιράκ σε αυτό.

Ο στρατός καθοδόν για το Κερκούκ
Η ιρακινή βουλή αποφάσισε πως με στόχο την ασφάλεια του λαού, ο έλεγχος στο Κερκούκ και στις άλλες αμφιλεγόμενες περιοχές  πρέπει να περάσει στον κυβερνητικό στρατό. Επίσης η κυβέρνηση του Κουρδιστάν. έκλεισε  όλες τις συνοριακές πύλες που βρίσκονται υπό τον έλεγχο της κυβέρνησης του Κουρδιστάν.

Ο πρωθυπουργός του Ιράκ έδωσε τρεις μέρες διορία για τις συνοριακές πύλες, κάτι που απορρίφθηκε από την κυβέρνηση του Κουρδιστάν.

O πρωθυπουργός του Ιράκ Χαϊντάρ ελ Αμπάντι μιλώντας στην βουλή, έδωσε εντολή στις δυνάμεις της Βαγδάτης να θέσουν υπό τον έλεγχο τους τις αμφισβητούμενες περιοχές.

Κάλεσε επίσης τις κουρδικές δυνάμεις να αποσυρθούν από τις αμφισβητούμενες περιοχές και να παραδώσουν τον έλεγχο στις δυνάμεις της κεντρικής κυβέρνησης.

Irak başbakanı talimat verdi: Ordu Kerkük’e

27/9/2017

Previous Article

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ – Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ

Next Article

O ΗΛΙΘΙΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *