Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΠΑΡΖΑΝΙ

No Comments Share:

 

 

Ο Μπαρζανί άφησε την προεδρία : Θα εργαστώ μέσα στον κόσμο

Ο Μεσούτ Μπαρζανί πρόεδρος της Περιφερειακής Κυβέρνησης του Ιρακινού Κουρδιστάν ο οποίος με το δημοψήφισμα για ¨Ανεξάρτητο Κουρδιστάν¨ προκάλεσε τις αντιδράσεις της κεντρικής κυβέρνησης του Ιράκ και χωρών της περιοχής, παραιτήθηκε.

H βουλή συνεκλήθη για να συζητήσει την επιστολή του Μπαρζανί για μεταβίβαση των αρμοδιοτήτων του σε άλλα όργανα της κυβέρνησης.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων AFP στην επιστολή του ο Μπαρζανί αναφέρει τα εξής: ¨Δεν επιθυμώ να συνεχίσω την προεδρία μου της οποίας η θητεία λήγει στις 1/11.  Ούτε δέχομαι την επιμήκυνση της θητείας και την αλλαγή του νόμου περί προεδρίας.  Για να μην υπάρξει κάποιο κενό σχετικά με τα καθήκοντα και τις αρμοδιότητες του προέδρου, είναι ανάγκη το συντομότερο να συγκληθούν οι πλευρές. Θα συνεχίσω να εργάζομαι εντός του κόσμου για την προστασία των δικαιωμάτων και την διαφύλαξη των κερδισμένων¨.

Barzani, KBY başkanlığını bıraktı: Halk içinde çalışacağım

29/10/2017

Σχ: Θλιβερή προσωπικότητα. Βοηθός των Τούρκων ακόμη και στις εποχές που στην Τουρκία δολοφονούσαν Κούρδους πολιτικούς και διανοούμενους. Επωφελήθηκε ο ίδιος και αυτοί που ήταν κοντά του από τον πλουτο της περιοχής που διαφέντευε. Και όταν προσπάθησε να κανει κάτι σημαντικό στη ζωή,  του τα σκάτωσε…

Previous Article

¨3 χιλιάδες χρόνια πριν δεν υπήρχε ούτε το όνομα ¨Τούρκος¨ !

Next Article

ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ 29/10 ΣΤΗΝ ΠΡΟΥΣΑ (KAI MIA ΣΥΓΚΡΙΣΗ…)

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *