Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ-ΣΟΥΡΓΕΛΟ

No Comments Share:

¨Δεν υπάρχει κάτι στο Ουλούντερε για να ζητηθεί συγγνώμη¨

Ο υπουργός εσωτερικών Ιντρίς Ναίμ Σαχίν μιλώντας σχετικά με την σφαγή στο Ουλούντερε όπου έχασαν την ζωή τους 34 άτομα, είπε πως δεν υπάρχει κάτι για να ζητηθεί συγγνώμη.

 Ο υπουργός Ιντρίς Ναίμ Σαχίν μιλώντας στο κανάλι NTV απάντησε στις ερωτήσεις της δημοσιογράφου Νιλγκιούν Μπαλκάτς. Ο υπουργός Σαχίν αναφερόμενος στον θάνατο στις 28-12-2011 των 34 πολιτών –οι περισσότεροι εκ των οποίων ήταν ανήλικοι- από βομβαρδισμό, δήλωσε πως δεν υπάρχει κάτι για να ζητηθεί συγγνώμη, και ότι την εντολή για τον βομβαρδισμό τους την έδωσαν διοικητές που είχαν δεί τις εικόνες. Ο Σαχίν μάλιστα μιλώντας για την σφαγή είπε πως ¨δεν την βλέπουμε με αισθήματα ενοχής¨ και ουσιαστικά κατηγόρησε τους ίδιους τους νέους λέγοντας πως ¨Εκείνοι οι νέοι μας δεν έπρεπε να είναι εκεί. Την εντολή για λαθρεμπόριο την δίνει το ίδιο το κόμμα BDP¨.

 Ο υπουργός εν περιλήψει είπε τα εξής ;

 ¨Την εντολή ¨πυρ¨ την έδωσαν διοικητές από την Πολεμική αεροπορία που έβλεπαν τις εικόνες¨

 ¨Κάθε φορέας έχει έναν μηχανισμό ελέγχου. Οι ΤΕΔ, η αστυνομία και τα δικαστήρια έχουν συγκεκριμένο μηχανισμό. Βλήθηκε ομάδα που φαινόταν να είναι τρομοκράτες. Αυτό το περιστατικό γράφτηκε στο μητρώο των δυνάμεων ασφαλείας μας.

Την εντολή ¨πυρ¨ δεν την έδωσε ούτε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, ούτε ο πρωθυπουργός, ούτε ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου. Εγώ δεν μπορώ να βρίσκομαι και να διοικώ ταυτόχρονα 81 νομούς. Ακόμη και να τίθεται αυτό είναι λάθος. Σίγουρα είναι υπεύθυνη η διοίκηση. Για το λάθος υπεύθυνοι είναι οι ανώτεροι. Αυτοί οι αξιωματούχοι του στρατού και των δυνάμεων ασφαλείας οι οποίοι διοικούσαν εκείνη την στιγμή. Την εντολή την έδωσαν διοικητές της Πολεμικής Αεροπορίας που έβλεπαν τις εικόνες από την Άγκυρα. Και από το λάθος, σωστό αποτέλεσμα δεν βγαίνει.

¨ΒΛΗΘΗΚΑΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ¨

Οι πολίτες μας αυτοί βλήθηκαν την ώρα που έκαναν λαθρεμπόριο. Εάν είχαν συλληφθεί σώοι θα δικάζονταν για λαθρεμπόριο. Το θέμα του ότι έκαναν λαθρεμπόριο έμεινε στην άκρη.

……………..

Εφ. Μπιργκιούν 24-5-2012

 Σχόλιο : Σκότωσαν 34 αθώους χωρικούς με τα F-16 τους και από πάνω βγαίνει αυτό το γουρούνι και δηλώνει ουσιαστικά πως ¨Ε αν δεν έκαναν λαθρεμπόριο….¨ Στην πραγματικότητα επρόκειτο για φτωχά χωριατόπαιδα που καθώς το χωριό τους ήταν δίπλα στα σύνορα με το Ιράκ, πήγαιναν με τα μουλάρια για να φέρουν φτηνό καύσιμο με τα μπιτόνια. Και για αυτό το ¨έγκλημα¨ γέμισαν οι πλαγιές με σκόρπια χέρια, πόδια και κεφάλια. Μετά από αυτή την δήλωση του Σαχίν, η εφημερίδα Ταράφ παρουσίασε τις δηλώσεις  του με την κάτωθι φωτογραφία : ¨Ο Ιντρίς Ναίμ Σαχίν δήλωσε κάποια πράματα¨……

Previous Article

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΗΣ ΑΡΜΕΝΙΚΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ

Next Article

¨ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΚΛΗΡΟΙ ΚΑΙ ΗΡΕΜΑ ΙΣΧΥΡΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ¨-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΒΙΝΤΕΟ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *