Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ (;)

No Comments Share:

 

Θερμές ώρες στα σύνορα… Τέθηκαν σε συναγερμό στρατιωτικές μονάδες

Μετά από την κήρυξη της πόλης Ιντλίμπ της Συρίας ως ¨περιοχή εκεχειρίας¨ από Τουρκία, Ρωσία και Ιράν, χτες υπήρξε στρατιωτική κινητικότητα στα σύνορα.

Χτες την νύχτα στις μονάδες που υπάρχουν στην περιοχή του Χατάι, απέναντι από την πόλη Ιντλίμπ, πήγε εντολή συναγερμού. Όταν μάλιστα μετά από την κοινή απόφαση των τριών χωρών, ο πρόεδρος Ερντογάν δήλωσε πως ¨Μπορεί ξαφνικά μια βραδιά να έρθουμε¨, αυτό ήταν κάτι που επιτάχυνε τις προετοιμασίες των Τ.Ε.Δ.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ

Σύμφωνα με την είδηση από την Χουριέτ , ολοκληρώθηκε η μεταφορά στα σύνορα των αρμάτων μάχης και των αντιαεροπορικών συστημάτων που θα διασφαλίσουν την ασφάλεια στην περιοχή όπως και των οχημάτων που θα τα μεταφέρουν στην Ιντλίμπ. Στην περιοχή έχουν εγκατασταθεί και μονάδες ειδικών δυνάμεων της ταξιαρχίας Καισάρειας. Την ώρα που γίνονταν αυτές οι ετοιμασίες μέλη των ειδικών δυνάμεων του Γενικού Επιτελείου (Μπορντό Μπερελί) διείσδυσαν στο δρομολόγιο προς Ίντλιμπ και εντόπισαν τους στόχους εκεί .

Στις αρχές του Σεπτεμβρίου στην πρωτεύουσα του Καζακιστάν-Αστάνα, κατά την 6η σύνοδο για την Συρία, οι εγγυήτριες χώρες Τουρκία, Ρωσία και Ιράν συμφώνησαν στην ίδρυση μιας περιοχής εκεχειρίας στην περιοχή της Ιντλίμπ και έκριναν σκόπιμο η καθεμιά να εγκαταστήσει εκεί από 500 στρατιώτες –παρατηρητές. Σύμφωνα με αυτά που συμφωνήθηκαν η Ρωσία θα διασφαλίσει τον περίγυρο της Ιντλίμπ και η Τουρκία την ασφάλεια εντός της πόλης.

Αναμένεται σήμερα από το Γενικό Επιτελείο ανακοίνωση σχετικά με το καθήκον του τουρκικού στρατού στην Ιντλίμπ. Ανακοινώθηκε πως σημαντικό τμήμα αυτών που θα τοποθετηθούν στην Ιντλίμπ θα είναι από την ταξιαρχία ειδικών δυνάμεων της Καισάρειας. Αναφέρθηκε πως στρατιώτες από άλλες μονάδες θα τοποθετηθούνε στα σύνορα.  Η 1η ταξιαρχία ειδικών δυνάμεων της Καισάρειας έπαιξε σημαντικό ρόλο στην εκκαθάριση της Ελ Μπαπ από την ISIS. Περισσότεροι από 500 κομάντο είχαν σταλεί στην Ελ Μπαπ.Την περασμένη εβδομάδα ολοκληρώθηκε η μεταφορά στα σύνορα των διαφόρων τύπων θωρακισμένων οχημάτων μεταφοράς προσωπικού που θα μεταφέρουν τους στρατιώτες στην Ιντλίμπ.

Μετά από την μεταφορά στην περιοχή εκεί και των αντιαεροπορικών συστημάτων χαμηλής τροχιάς Ατιλγκάν που ενσωματώνουν πυραύλους Στίνγκερ, προχτές ολοκληρώθηκε και η μεταφορά εκεί στρατιωτών από την Ταξιαρχία Ειδικών Δυνάμεων της Καισάρειας.

Μια ομάδα των ειδικών δυνάμεων νωρίτερα πέρασε στην Συρία και εντόπισε τα μέρη όπου θα αναληφθούν καθήκοντα στην Ιντλίμπ. Οι Τούρκοι παρατηρητές έκαναν τεχνικές εργασίες σε συνεργασία με την Ρωσία

https://www.artigercek.com/sinirda-sicak-saatler-birlikler-alarma-gecti

7/10/2017

Previous Article

ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Η DIYANET !

Next Article

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ROSNEFT

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *