Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Στρατιωτικές ενισχύσεις στα σημεία παρατήρησης

0 σχόλια Share:

Ο τουρκικός στρατός έστειλε ενισχύσεις στην Ιντλίμπ

Αναφέρεται πως ο τουρκικός στρατός έστειλε ενισχύσεις στην περιοχή της Ιντλίμπ για να ενδυναμώσει τα σημεία παρατήρησης του εκεί.Σε δήλωση που έκανε στο Sputnik τουρκική στρατιωτική πηγή είπε: ¨Ο τουρκικόες στρατός με σκοπό την ισχυροποίηση των σημείων παρατήρησης που συστάθηκαν στο πλαίσιο της συμφωνίας της Αστάνα (πρωτεύουσα του Καζακιστάν, που αργότερα μετονομάσθηκε σε Νουρσουλτάν) έστειλε στρατιωτικές  ενισχύσεις στην περιοχή μειωμένης έντασης (Ιντλίμπ) στην Συρία¨.

Η στρατιωτική πηγή που δεν ήθελε να δώσει το όνομα της, ανέφερε επίσης πως ο τουρκικός στρατός δεν ετοιμάζεται για οποιαδήποτε στρατιωτική επιχείρηση. Πρόσθεσε όμως πως αν οι Τούρκοι στρατιώτες που βρίσκονται εκεί δεχθούν επίθεση, τότε μπορεί να σκεφτούν να αρχίσουν μια επιχείρηση στην χώρα εκεί.

Η Τουρκία διαθέτει 12 σημεία παρατήρησης στην Συρία. Σε ένα εξ αυτών τον Ιούνιο πραγματοποιήθηκε επίθεση με αποτέλεσμα τον θάνατο ενός στρατιώτη.

https://tr.sputniknews.com/turkiye/201907091039611738-turk-ordusu-idlibe-takviye-guc-gonderdi/

9/7/2019

Σχ: Εκτίμηση μας είναι πως ισχύει αυτό και μόνο που λέει η είδηση. Το υπογραμμίζουμε διότι είδαμε ειδήσεις για επικείμενη ¨μεγάλη στρατιωτική επιχείρηση στην οποία θα πάρουν λέει μέρος 60.000 Τούρκοι στρατιώτες¨  κ.α. ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΙΜΑΣ.

Η μόνη περιοχή στην οποία θα ήθελε να επέμβει ο Ταγίπ είναι το Κομπάνι, Εκεί όμως οι Κούρδοι έχουν την προστασία των ΗΠΑ. Τουλάχιστον προς το παρόν.  Άρα αποκλείεται να κάνουν κάτι. Τελεία.

Previous Article

Προσδοκίες Χαμπίπογλου από την νέα κυβέρνηση…

Next Article

Υποψήφιος αρχηγός του αμερικανικού Γενικού Επιτελείου : Να αποβληθεί η Τουρκία από το πρόγραμμα F-35

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *