Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

H KAΛΗ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ…

0 σχόλια Share:

Απίστευτη έκφραση από τον πρόεδρο της Επιτροπής για το Ουλούντερε και βουλευτή του ΑΚΠ Σενέρ : ¨Επρόκειτο για μια αθώα επιχείρηση….¨

 Ο πρόεδρος της Επιτροπής Διερεύνησης για το Ουλούντερε δήλωσε πως ¨Δεν μπορούμε να ξέρουμε για το εάν ήταν μια αθώα επιχείρηση ή αν έγινε και κάποιο λάθος¨.

Ο Ιχσάν Σενέρ-βουλευτής Όρντου του ΑΚΠ που είναι πρόεδρος στην Επιτροπή της βουλής έκανε αυτήν την δήλωση για την σφαγή στο Ρομπόσκι, κατά την οποία στις 28/12/2011 έχασαν τη ζωή τους 34 άτομα εκ των οποίων οι 18 ήταν ανήλικοι.

Στην δήλωση ου έκανε προς τον ανταποκριτή του ΑΑ, υπενθύμισε πως υπό την αιγίδα της Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της βουλής υπάρχουν αρκετές άλλες επιτροπές και είπε πως οι αναφορές αυτών των επιτροπών μετά την ολοκλήρωση τους συζητιούνται.

Ο Σενέρ δήλωσε πως ¨Την επόμενη Πέμπτη θα συγκεντρωθούμε, θα ολοκληρώσουμε το τελευταίο σχήμα της αναφοράς και θα το παραδώσουμε στην προϊσταμένη επιτροπή. ¨

Ο Σενέρ όταν ρωτήθηκε που αποδίδει το γεγονός της καθυστέρησης της αναφοράς είπε τα εξής : Πέραν ημών κάποιοι ανεβάζουν τις προσδοκίες της επιτροπής και επιδιώκουν επιτάχυνση. Και σχηματίστηκε εδώ μια εντύπωση πως θα εμφανιστεί μια αναφορά που θα διαφωτίσει όλες τις πλευρές του περιστατικού στο Ουλούντερέ. Είναι μια λάθος εντύπωση. Εμείς ως μέλη της Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, είναι ανάγκη μα δούμε το γεγονός στην διάσταση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Φυσικά παραθέτουμε και τις πληροφορίες που αποκομίσαμε, όπως και τις όποιες ελλείψεις εντοπίσαμε. Είναι λάθος όμως να προβάλλεται στον κόσμο η προσδοκία πως ¨όλα θα τα ρυθμίσει αυτή η αναφορά¨.

Στην ερώτηση για το αν αναφέρεται στην αναφορά το ποιος έδωσε την εντολή για επίθεση, απάντησε ως εξής :

¨Δεν είναι δουλειά μας αυτό. Με βάση τα έγγραφα που εξετάσαμε, δεν είχαμε την δυνατότητα να καταλήξουμε σε μια τέτοια δικαστική κρίση. Εμείς δεν ξέρουμε τα πάντα, μπορεί να μην ξέρουμε. Δεν μπορούμε να ξέρουμε για το εάν ήταν μια αθώα επιχείρηση ή αν έγινε και κάποιο λάθος.

……………¨

……………

Haber.sol.org 21/2/2013

Σχ : Δείτε δηλώσεις….

34 αθώοι άνθρωποι μεταξύ των οποίων και παιδιά 12 και 13 ετών διαμελίστηκαν στα βουνά την ώρα που προσπαθούσαν να βγάλουν ένα κομμάτι ψωμί, και ο άλλος λέει  ¨Δεν μπορούμε να ξέρουμε για το εάν ήταν μια αθώα επιχείρηση ή αν έγινε και κάποιο λάθος¨!  Αναλογιστείτε τώρα τι σόϊ αναφορά θα συνταχθεί….

¨Η κακιά η ώρα¨, ¨το λαδάκι τους είχε τελειώσει¨, ¨όλα εδώ μένουν¨, ¨γραφτό ήταν ¨ , και άλλα τέτοια εξόχως διαφωτιστικά ! 

Previous Article

OI ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Next Article

ΠΑΙΔΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!