Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΑΚΑΡ ΣΤΗΝ 4η ΤAΞΙΑΡΧΙΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

No Comments Share:

 

Σε επιθεώρηση που έγινε χτες από τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Χουλουσί Ακάρ,σε στρατιωτικές μονάδες που βρίσκονται σε Κίλις και Χατάι και υπηρετούν στα πλαίσια της επιχείρησης Κλάδος Ελαίας, έγινε και επίσκεψη στην 4η Ταξιαρχία Ειδικών Δυνάμεων και δημοσιεύτηκε βίντεο από την ομιλία του εκεί.

……………………

O Ακάρ είπε: ¨Η επιχείρηση Κλάδος Ελαίας που αρχίσαμε στις 20 Ιανουαρίου 2018 με σκοπό την διασφάλιση ασφάλειας και σταθερότητας στα σύνορα και στην περιοχή μας, για να εξουδετερώσουμε τα μέλη των τρομοκρατικών οργανώσεων PKK/KCK/PYD-YPG και ISIS  και για να σώσουμε τον αδερφό και φίλο λαό από τους τρομοκράτες, συνεχίζεται με επιτυχία με τις δικές σας θυσίες και τον δικό σας ηρωισμό. Το μεγαλύτερο μερίδιο στην επιτυχία αυτής της επιχείρησης ανήκει στους άγιους ήρωες μας που χωρίς να διστάσουν θυσίασαν τις ζωές τους, στους ηρωικούς τραυματίες μας και σε εσάς πολύτιμοι συμπολεμιστές μου που πηγαίνετε στο πεδίο των επιχειρήσεων σαν να πρόκειται για γάμο. Eσείς είστε τα παλικάρια που κρατάνε ζωντανό το κανόνα ¨μεγαλύτερος έπαινος για έναν άνθρωπο είναι να τον εμπιστεύονται και μεγαλύτερη επιτυχία να είναι αντάξιος αυτής της εμπιστοσύνης¨ και εσείς ποτέ δεν προδώσατε την εμπιστοσύνη και την αγάπη του έθνους μας¨.

Ο Ακάρ τόνισε πως η λαχτάρα για την προστασία της πατρίδας και του έθνους σήμερα ενσαρκώνεται στην επιχείρηση Κλάδος Ελαίας και είπε : ¨ Εσείς εδώ με τις συμπεριφορές σας που βασίζονται όχι μόνο στις στρατιωτικές αλλά και στις υψηλές τις ηθικές σας αξίες, κερδίσατε μια επιτυχία επάξια της ιστορίας μας.  Στην διάρκεια της επιχείρησης φανήκατε να βοηθάτε άλλοτε μια γριά γυναίκα  ή έναν γέρο άνθρωπο και άλλοτε να μεταφέρετε ένα αθώο παιδί στην πλάτη σας.   Με αυτές τις συμπεριφορές σας, δείξατε για μια ακόμη φορά πως βαδίζετε στον δρόμο και είστε άξιοι των προγόνων μας, που έφεραν την δικαιοσύνη και την γαλήνη σε όλο τον κόσμο.¨

………………………….

http://www.yeniakit.com.tr/haber/hulusi-akardan-mehmetcike-mesaj-7-iklim-3-kitaya-431037.html

4/3/2018

Previous Article

ΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΔΥΣΜΕΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΕΞΕΛΙΞΗ (ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ)

Next Article

ΣΑΝ ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *