Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

¨Το γενοκτόνο τουρκικό κράτος βασανίζει τις σορούς των ανταρτών¨…

0 σχόλια Share:

¨Το γενοκτόνο τουρκικό κράτος βασανίζει τις σορούς των ανταρτών¨

Αντιπρόεδρος του KCDK-E Ντιβανί: Καταγγέλλουμε αυτή την άθλια αγριότητα του τουρκικού κράτους. Αυτή την αγριότητα την εκθέτουμε ενώπιον όλου του κόσμου.

Στην γραπτή του ανακοίνωση ο Ντιβανί αντιπρόεδρος του KCDK-E, κατήγγειλε την αποστολή με φορτωτική της σορού του Αγίτ Ιπέκ-αντάρτη του HPG, στην οικογένεια του.

Στην ανακοίνωση του KCDK-E, εντύπωση προκαλούν τα εξής : ¨Παρά τις προσπάθειες της οικογένεια του αντάρτη του HPG Αγίτ Ιπέκ, ο οποίος είχε γίνει μάρτυρας στις 23/5/2017 στον λόφο Χελασόρ του νομού Ντέρσιμ, η σορός του δεν τους παραδίδονταν. Η σορός στάλθηκε με φορτωτική στις 2/3/2020 και εντέλει παραδόθηκε στην οικογένεια στις 5 Απριλίου.

Ο βάρβαρος στρατός του γενοκτόνου τουρκικού κράτους, που βασάνισε την σορό του αντάρτη του HPG Αγίτ Ιπέκ, για μια ακόμη φορά χωρίς ντροπή έδειξε το πρόσωπο του σφαγέα. Ο Σοϊλού ως υπουργός Εσωτερικών αυτού του άγριου κράτους, χωρίς αν απορρίπτει αυτή την βαρβαρότητα, συνεχίζει αν εκφράζει το μίσος και την οργή που διαθέτει.

Επί τρία χρόνια η σορός η ευρισκόμενη στην αναμονή σορός, υπέστη κάθε είδους βασανιστήρια, κομματιάστηκε και μέσα σε ένα κουτί στάλθηκε στην οικογένεια του με φορτωτική.

Αυτή η φρίκη, αυτή βαρβαρότητα είναι ένα ένας μαύρος λεκές στην ιστορία του τουρκικού κράτους και του τουρκικού στρατού. Το αναφερόμενο στην ιστορία και ως αναθεματισμένο κράτος και παλιότερα δολοφόνησε άγρια και βασάνισε σορούς όπως των Χατζή Λοκμάν και Ταϊμπέτ Ινάν. Καταγγέλλουμε αυτή την αγριότητα που εκτελέστηκε μπροστά στα μάτια της ανθρωπότητας.

Σε μια περίοδο που η ανθρωπότητα είναι απελπισμένη λόγω του κορωνοϊού, το γεγονός πω το γενοκτόνο τουρκικό κράτος έστειλε κομματιασμένη την σορό του αντάρτη στην οικογένεια του, αποτελεί ένα μήνυμα και απειλή ενάντια στον κουρδικό λαό. Το βάρβαρο τουρκικό κράτος απειλώντας τον κουρδικό λαό, θέλει να πει πως ¨έτσι θα είναι και το δικό σας τέλος¨.

Ως KCDK-E καταγγέλλουμε αυτή την άθλια αγριότητα του τουρκικού κράτους. Αυτή την αγριότητα την εκθέτουμε ενώπιον όλου του κόσμου. Καλούμε τους διεθνείς φορείς και τις οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων, να δούνε το πραγματικό πρόσωπο του βάρβαρου τουρκικού κράτους που δεν αναγνωρίζει κανένα νόμο και να το καταγγείλουν. Καλούμε τους λαούς να δούνε σε τι σημείο έχει φτάσει η αγριότητα του τουρκικού κράτους και να το καταγγείλουν. Καταγγέλλουμε την αγριότητα του δικτάτορα Ερντογάν και του τουρκικού κράτους-ISIS.

https://anfturkce.com/guncel/soykirimci-tuerk-devleti-gerilla-cenazelerine-iskence-yapiyor-139434

11/4/2020

Σχ: Για όσους δεν είδαν το σχετικό με αυτή την υπόθεση δημοσίευμα μας :

Για χρόνια έκρυβαν την σορό του αντάρτη κι εντέλει την έστειλαν με ταχυδρομείο !….

Η σορός στάλθηκε με ταχυδρομείο

Ο σορός του Αγίτ Ιπέκ που σκοτώθηκε σε σύγκρουση στο Ντέρσιμ, στάλθηκε από την εισαγγελία του Ντιγιαρμπακίρ με το ταχυδρομείο.

Η σορός του αντάρτη Αγίτ Ιπέκ που σκοτώθηκε στις 23/5/2017  στον λόφο Χελασόρ του νομού Ντέρσιμ, παρά τις προσπάθειες της οικογένειας δεν της είχε παραδοθεί.

Ενώ όμως ενημέρωσαν την οικογένεια του πως δεν υπήρχε η σορός, τον Μάιο του 2019 έμαθαν πως υπάρχει η σορός του Ιπέκ. Μετά από αυτό πήγαν στην πόλη κι έδωσαν δείγμα  DNA. Από τις εξετάσεις που έγιναν εντοπίστηκε πως η σορός ανήκε στον Ιπέκ.

Η εισαγγελία του Τούντζελι που είχε παραλάβει την σορό από την ιατροδικαστική Κωνσταντινούπολης, την έστειλε με ταχυδρομείο στην εισαγγελία του Ντιγιαρμπακίρ, όπου κατοικεί η οικογένεια του Ιπέκ. Στις 2 Μαρτίου η σορός δόθηκε στο ταχυδρομείο και σήμερα 5/4 η οικογένεια κλήθηκε στο ταχυδρομείο στην περιοχή Μπαγλάρ και παρέλαβε την σορό.

Η οικογένεια Ιπεκ ξεκίνησε για το Ελμάμπαχτσέ του νομού Μάρντιν για την ταφή του παιδιού τους.

http://mezopotamyaajansi22.com/tum-haberler/content/view/92641

10/4/2020

Σχ : Αυτοί που φέρονται έτσι στους νεκρούς Τούρκους πολίτες έρχονται και θέλουν να μας δώσουν μαθήματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων για τα σύνορα μας…

Previous Article

Ευχαριστίες της Αγγλίας προς την Τουρκία…

Next Article

Τουρκικής κατασκευής προκατασκευασμένα στην δομή λαθρομεταναστών στην Σάμο !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *