Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Βίντεο-το τίμημα της συνεργασίας με τον τουρκικό στρατό κατοχής

0 σχόλια Share:

Βίντεο από δράση κατά των κόντρας σε στρατιωτικό δρόμο από το κανάλι Gerilla TV

To Gerilla TV δημοσίευσε βίντεο από δράση που έγινε τον Ιούνιο κατά των κόντρας (σημ. μεταφρ.:συνεργατών των Τούρκων) που εργαζόταν για την κατασκευή ενός στρατιωτικού δρόμου, στην επαρχία Ντογουμπαγιαζίτ του νομού Άγρι.

Αναφέρεται πως εδώ και καιρό ο κατοχικός τουρκικός στρατός προσπαθεί να κατασκευάσει δρόμο που θα συνδέει τα φυλάκια Σερκανίγιε και Κόζιλι στην επαρχία Ντογουμπαγιαζίτ του νομού Άγρι.

Σύμφωνα με το βίντεο, δυνάμεις των YJA γύρω στις 06:00 της 1/6, πραγματοποίησαν δράση-σαμποτάζ κατά ενός οχήματος μεταφοράς, που μετέφερε κόντρας που εργάζονταν στην κατασκευή του στρατιωτικού δρόμου.

Αναφέρεται πως στην δράση αυτή σκοτώθηκαν 6 κόντρας και τραυματίστηκαν άλλοι 2.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο τουρκικός στρατός μετά από την δράση αυτή, απομάκρυνε τους νεκρούς και τραυματίες κόντρας από το σημείο και το βράδυ της ίδιας μέρας άρχισε στρατιωτική επιχείρηση στην περιοχή. Η επιχείρηση αυτή την ίδια μέρα έληξε δίχως αποτέλεσμα και έτσι αποσύρθηκαν.

Στην ανακοίνωση που έγινε από πηγές των ανταρτών αναφέρονται τα εξής: ¨Το κατοχικό τουρκικό κράτος, αυτήν την δράση [που ήταν κατά των κόντρας που εργαζόταν για την κατασκευή του στρατιωτικού δρόμου, την παρουσίασε δια μέσου των κατευθυνόμενων ΜΜΕ, ως μια επίθεση κατά πολιτών. Αυτοί οι κόντρας είναι άτομα που κινούνται μαζί με τους εισβολείς, συνεργάζονται μαζί τους και υποστηρίζουν τους Τούρκους στην εχθρότητα κατά των αξιών του κουρδικού λαού και των ανταρτών του¨.

 

https://anfturkce.com/kurdIstan/gerilla-tv-den-guevenlik-yolunda-kontralara-eylemin-goeruentueleri-130551

20/9/2019

Σχ : Το ΠΚΚ προφανώς εφαρμόζει εδώ το γνωστό ¨Φωτιά και τσεκούρι στους  προσκυνημένους¨ του Κολοκοτρώνη. Διότι οι θανόντες ήταν Κούρδοι που όμως παρά το ότι έχουν προειδοποιηθεί από το ΠΚΚ, συνεχίζουν να εργάζονται για την κατασκευή στρατιωτικών δρόμων…

Καλά λοιπόν τα χρήματα, αλλά όταν δεν νοιάζεσαι για το έθνος σου, ενίοτε πληρώνεις και το τίμημα…

Previous Article

Αναστολή στις άδειες του ιατρικού προσωπικού στα σύνορα με την Συρία…

Next Article

Ρωσικό υπ. Άμυνας: Οι ΗΠΑ έχουν λόγο να ανησυχούν για τα F-35 μετά την προμήθεια S-400 στην Τουρκία

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *