Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

HPG : 15 ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΕ ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΟ ΟΧΗΜΑ- ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ

0 σχόλια Share:

Βίντεο από το Gerilla TV, δράσης στην οποία σκοτώθηκαν 15 Τούρκοι στρατιώτες

Το Gerilla TV, δημοσίευσε βίντεο από δράση που πραγματοποιήθηκε στις 26 Νοεμβρίου κατά θωρακισμένου οχήματος του τουρκικού στρατού.

Στις εικόνες που δημοσίευσε στο διαδίκτυο το Gerilla TV, διακρίνεται πως θωρακισμένο όχημα τύπου Κirpi, βάλλεται από μικρή απόσταση. Στις εικόνες φαίνεται πως οι αντάρτες πλησιάζουν πολύ το θωρακισμένο όχημα.

Στις πληροφορίες σχετικά με την δράση αυτή, αναφέρεται πως έγινε στις 02:00 της 26/11 στην επαρχία Σερχάτ και στα πλαίσια της Επαναστατικής Κίνησης Νίκης.

Στην αντάρτικη αυτή δράση στόχος  έγινε ένα θωρακισμένο όχημα Κirpi που κινούνταν από το φυλάκιο Αξούρι προς το κέντρο του νομού

Σύμφωνα με το HPG το θωρακισμένο όχημα χτυπήθηκε από πυκνά πυρά από κοντά, οι αντάρτες πήγαν κοντά του και το έκαψαν καταστρέφοντας το εντελώς. Στην δράση αυτή ανακοινώθηκε πως σκοτώθηκαν 15 στρατιώτες.

Το HPG αναφέρει πως μετά από την δράση αυτή, χτυπήθηκαν αποτελεσματικά επίσης φυλάκια της περιοχής που θέλησαν να επέμβουν εκεί στο πεδίο.

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν πως μέχρι τις 07:00 ο τουρκικός κατοχικός στρατός δεν μπόρεσε να απομακρύνει τις σορούς των στρατιωτών και το κατεστραμμένο όχημα από το σημείο και δήλωσαν πως ¨Η δράση αυτή πραγματοποιήθηκε με σκοπό να τιμηθεί η 41 χρονιά του ΠΚΚ¨.

https://anfturkce.com/kurdistan/gerilla-tv-den-igdir-da-15-askerin-oelduegue-eylemin-goeruentueleri-116861

4/12/2018

Previous Article

ΤΗΝ ¨ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ¨ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ…

Next Article

ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΨΥΧΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΥΝΟΜΙΛΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!