Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

BINTEO- ΠΑΓΙΔΑ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΟΧΗΜΑ ΚΑΙ ΑΡΠΑΓΗ ΟΠΛΙΣΜΟΥ

1 Comment Share:

Έτσι ανέτρεψαν οι αντάρτες το στρατiωτικό όχημα

Το κανάλι Gerilla TV δημοσίευσε βίντεο από δράση που πραγματοποιήθηκε κατά του τουρκικού στρατού τον Ιανουάριου στην επαρχία Ντογουμπαγιαζίτ του νομού Άγρι.

Στις 31/1/2018 πραγματοποιήθηκε δράση κατά του οχήματος του τουρκικού στρατού στην επαρχία Ντογουμπαγιαζίτ του νομού Άγρι. Το σχετικό βίντεο δημοσιεύτηκε σήμερα από το Gerilla TV.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το Κέντρο Τύπου του HPG, οι αντάρτες πήγαν στο ανατραπέν όχημα και πήραν από εκεί πυρομαχικά.

Να το βίντεο :

 

https://anfturkce.com/kurdistan/gerilla-askeri-araci-boeyle-devirdi-112999

7/9/2018

Previous Article

Η ΠΡΩΤΗ ΠΟΙΝΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΥΡΔΟΥ ΗΓΕΤΗ ΝΤΕΜΙΡΤΑΣ…

Next Article

ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΪΚ !!!

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

1 Comment

 1. Ολλανδός, Ισπανός, Γάλλος, Αμερικανός, Σέρβος, Κινέζος, Άγγλος, Γερμανός, Γιαπωνέζος….εθελοντές πολεμιστές στο πλευρό του YPG/PYD/PKK στο Αφρίν… Όλοι ΝΕΚΡΟΊ!!! htt ps://pbs.twimg.com/ media/DXVrpd_WkAAm3Ai. j p g

  Αυστραλοί, Γερμανοί, Αμερικανοί, Καναδοί, Βρετανοί, Ρώσος, Σουηδός, Ιρανός, Αλβανός, Πορτογάλος…. 24 εθελοντές που πολεμούσαν στο Αφρίν υπέρ του YPG/PYD/PKK σκοτώθηκαν!!! Μέσα από τα ΤΡΙΣΒΑΘΑ της ψυχής μου τους εύχομαι να τα χιλιάσουν (τα φέρετρα εννοείται)!!!
  htt ps://pbs.twimg. com/me dia/DEXSvm_XcAADiJx. j p g

  Έλληνες εθελοντές πολεμούν στο Αφρίν υπέρ του YPG/PYD/PKK. Εύχομαι να σκοτώθηκαν!!! htt ps://www.youtu be. co m/watch?v=XGuU5cy7K B8

  Επιτέλους, το Αφρίν έπεσε!!! Στις πρώτες 58 ημέρες της επιχείρησης έχουν παρθεί περισσότερα από 240 χωριά, 6 σημαντικές κωμοπόλεις, 39 υψώματα και βουνά και σημαντικές τοποθεσίες και μία στρατιωτική βάση (το 80% του Αφρίν) και πάνω από 4.500 Κούρδοι του YPG/PYD/PKK νεκροί!!!

  Γουστάρετε;;;
  Αφρίν!!! htt ps://pbs.twi mg. c om/media/DYkilyt WAAArtpK. jp g
  Αφρίν!!! ht tps://pbs.twi mg. c om/media/DYl–sFW 4A AzBxo. jp g

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *