Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Οι Ολλανδοί βουλευτές ζητούν κυρώσεις κατά της Τουρκίας, οι Έλληνες ;

0 σχόλια Share:

Ολλανδοί βουλευτές ζήτησαν στοχευμένες κυρώσεις κατά της Τουρκίας

Ολλανδοί βουλευτές η πλειοψηφία εκ των οποίων  είναι από το κόμμα της Χριστιανικής Ένωσης, δήλωσαν ότι ήρθε ο καιρός για στοχευμένες κυρώσεις κατά της Τουρκίας.
Σε δήλωση που έγινε από την Χριστιανική Ένωση αναφέρεται πως την ώρα που η Τουρκία εισβάλλει με ωμή ισχύ στην Συρία, την ώρα που θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια της περιοχής, ήρθε και η ώρα για την λήψη ενεργητικών μέτρων”.
Η Χριστιανική Ένωση πρόσθεσε πως ” Σήμερα με πρωτοβουλία της Χριστιανικής Ένωσης η πλειοψηφία των βουλευτών, ζητά στοχευμένες κυρώσεις, σταμάτημα πώλησης όπλων και διακοπή κάθε χρηματοδότησης προς την Τουρκία, που δίνονταν για την υποψηφιότητά της.”
Η Στινεκε Βαν Ντερ Γκραφ- της Χριστιανικής Ένωσης δήλωσε: “Αυτή η αδίστακτη επίθεση, είναι μία πρόσθετη απόδειξη πως η Τουρκία δεν έχει θέση στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Δεν μπορεί να συνεχιστεί η χρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση προς αυτή τη χώρα ως υποψήφια χώρα. Σήμερα ζητάω από την κυβέρνηση να διακόψει αυτή την ροή των ευρωπαϊκών πόρων”.

Ο προερχόμενος από το ίδιο κόμμα Γιοελ Βορντεβιντ δήλωσε: “Δεν μπορεί η Τουρκία να το κάνει αυτό εντελώς ατιμώρητα” και ζήτησε να εφαρμοστούν κατά της Τουρκίας σκληρές ευρωπαϊκές κυρώσεις. Ο Βορντεβιντ ζήτησε επίσης να σταματήσουν όλες οι πωλήσεις όπλων για όσο δεν αποσύρεται η Τουρκία από την Συρία.

https://anfturkce.com/dunya/hollandali-vekiller-tuerkiye-ye-karsi-hedefli-yaptirim-istedi-131478

11/10/2019

Previous Article

Ευρωβουλευτής Μαυρίδης : ¨Να εφαρμοστούν κυρώσεις στην Τουρκία¨

Next Article

Τουρκία: “Περιμένουμε ισχυρή αλληλεγγύη από τους συμμάχους μας”…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

risus. quis ut Praesent Praesent velit,