Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΜΥΡΙΖΕΙ ΜΠΑΡΟΥΤΙ

No Comments Share:

Εφ Ταράφ 3-3-2011

Αρθρογράφος Μεχμέτ Μπαρανσού

Το Heron είδε τους ΠΚΚδες

Ομάδα ΠΚΚδων που μπήκε από τα σύνορα στις 19 και 20 Ιανουαρίου απεικονίστηκε από το Heron. Στρατιωτική πηγή ανέφερε πως σύντομα θα υπάρξουν συγκρούσεις.

Μετά την απόφαση του ΠΚΚ να τερματίσει την εκεχειρία, ακούγεται πως το επόμενο διάστημα θα υπάρξουν θερμές συγκρούσεις στα νοτιοανατολικά. Αυτός που το ισχυρίζεται αυτό είναι ένας στρατιωτικός αρμόδιος που έχει στα χέρια του εικόνες από τα Heron. Με βάση τα λεγόμενα του, οι Τ.Ε.Δ. τις επόμενες μέρες θα αρχίσουν πάλι επιχειρήσεις στην περιοχή και έτσι πάλι θα έρχονται νέα για μάρτυρες-νεκρούς πριν από τις εκλογές.

Με βάση τις εικόνες από το Heron ομάδα 12 ΠΚΚδων μπαίνει στην Τουρκία στις 19 και 20 Ιανουαρίου. Η ομάδα αυτή απεικονίζεται επί 22 ώρες από τον αέρα. Όταν όμως τέλειωσαν τα καύσιμα του Heron, γυρνάει στο κέντρο του. Και ενώ με βάση τα λεγόμενα του στρατιωτικού αρμόδιου θα έπρεπε να σταλεί ένα δεύτερο Heron, αυτό δεν έγινε.

Μιλώντας στην εφημερίδα Ταράφ είπε : Κανονικά όταν τελειώσουν τα καύσιμα ενός Heron που παίρνει εικόνες, στέλνεται δεύτερο στην θέση του. Παρά την ύπαρξη όμως του σχετικού αιτήματος, αυτό δεν έγινε. Και έτσι χάθηκαν τα ίχνη των ΠΚΚδων μέσα στα σύνορα μας.¨ Πρόσθεσε πως η άδεια για το χτύπημα των ομάδων αυτών δίνεται από την Διεύθυνση Επιχειρήσεων του Γενικού Επιτελείου.

Θα υπάρξει επίθεση στο Ουζούνγκετσίτ

Ο στρατιωτικός αυτός μοιράστηκε μαζί μας κάποιες πληροφορίες που είχε. Ισχυρίστηκε πως μέσα στον Μάρτιο ομάδα 40 ατόμων σχεδιάζουν να επιτεθούνε στην Διοίκηση της Στρατοχωροφυλακής στο Ουζούνγκετσίτ του νομού Σιρνάκ. Επίσης πρόσθεσε πως το ΠΚΚ ερευνά αν θα επιτεθεί στις δυνάμεις ασφαλείας στο Νουσαϊμπίν ή στην βάση στο Ντιμπέκ.

Σχόλιο : Τι είναι πάλι αυτό ; Βλέπουν τους ΠΚΚδες να εισέρχονται και μετά ουσιαστικά τους αφήνουν να χαθούνε ; Κάποιοι φαίνεται να μην ενοχλούνται από τα φέρετρα με την τουρκική σημαία. Κάθε άλλο..  

Στιγμιότυπα από το εν λόγω βίντεο στην διέυθυνση :  http://www.zaman.com.tr/multimedya.do?tur=video&aktifgaleri=9749&aktifsayfa=0&bolumno=1&aktifsayfaDetay=0&galeriDetayNo=9749&title=heronlar-yine-seyredildi

 

 

 

 

Previous Article

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΥΠΟΥ

Next Article

ΕΣΤΙ ΔΙΚΗΣ ΟΦΘΑΛΜΟΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *