Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Ανακοίνωση του φιλοκουρδικου κόμματος HDP για το νέο πολιτικό πραξικκόπημα σε βάρος των αιρετών της τοπικής αυτοδιοίκησης.

0 σχόλια Share:

Δεν θα σιωπήσουμε δεν θα σταματήσουμε…

Οι αναπληρωτές δήμαρχοι μας που εξελέγησαν στο Ντιγιάρμπακιρ με 63% στο Μάρντιν με 56% και στο Βαν με 53% απομακρύνθηκαν από τα καθήκοντά τους με βάση τα ψέματα του υπουργείου Εσωτερικών και τις έκνομες δικαιολογίες. Συνεχίζεται ακόμη μία μεγάλων διαστάσεων αστυνομική επιχείρηση με συλλήψεις σε βάρος δημοτικών συμβούλων και εργαζομένων στους δήμους μας.
Πρόκειται για ένα νέο και ξεκάθαρο πολιτικό πραξικόπημα. Επίσης πρόκειται για μία ξεκάθαρα εχθρική στάση απέναντι στην πολιτική βούληση του κουρδικού λαού.
………
Sε αυτούς τους τρεις μεγάλους δήμους κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης από τους επιτρόπους όλοι οι πόροι των δήμων εξαντλήθηκαν και οι δήμοι αφέθηκαν πίσω ως ερείπια. Το υπουργείο Εσωτερικών και η εξουσία όπως φάνηκε και στην αναφορά του ελεγκτικού Συμβουλίου διαμέσoυ των επιτρόπων, έγιναν εστίες διαφθοράς και κλοπών.
Αυτή η εξουσία και το υπουργείο Εσωτερικών δεν μπορούσε να χωνέψει την αποκάλυψη αυτής της διαφθοράς που έγινε κατά την περίοδο των επιτρόπων και τη διάδοση του πως εκλάπησαν οι πόροι του λαού με τα ρεζιλίκια των επιτρόπων.
…….
Στην εξουσία αυτή δεν παρέμεινε ούτε η παραμικρή δημοκρατική νομιμοποίηση.
……..
Ο λαός μας δεν πρόκειται ποτέ να δεχθεί αυτές τις πρακτικές. όπως και στο παρελθόν έτσι και τώρα θα στηρίξει την βούληση του τους αιρετούς του και το κόμμα του.
……..

https://tr.sputniknews.com/turkiye/201908191039947507-hdpden-aciklama-susmayacagiz-durmayacagiz/

19/8/2019

Σχ: Σε 2,5 περίπου μήνες να μην ξεχάσουν αυτά τα τομάρια, οι αιρετοί μας να πάνε  στις 29/10 στην δεξίωση για την ¨Τουρκική Δημοκρατία¨. 

Τέτοια δημοκρατία που θα βρούμε αλλού ! 

Previous Article

Η πρώτη δουλειά του επιτρόπου στον δήμο Βαν…

Next Article

Δεκάδες τουρίστες στο νοσοκομείο από δηλητηρίαση στην Καππαδοκία

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ultricies dolor. non ipsum ut Donec dapibus in eleifend