Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ;

No Comments Share:

Η τουρκική αστυνομία εμπόδισε την επιτροπή που είχε έρθει από την Ευρώπη

Επιτροπή που περιλάμβανε και άτομα που ήρθαν από την Ευρώπη και θέλησε να πάει στις φυλακές τύπου Ε, προς στήριξη της απεργού πείνας και  αναπληρωτού προέδρου του DTK Λεϊλά Γκιουβέν, εμποδίστηκε από την αστυνομία.

Η Μαρτίνα Άντερσον-βουλευτής του Σιν Φέιν και η σύμβουλος της η Κολλέτ Μακάλιστερ, η Ιταλίδα δικηγόρος Σιμονέτα Ροζέλα Μπεναντέτα, η Ιρλανδή υπερασπίστρια ανθρωπίνων δικαιωμάτων Γουέντι Λιόν, η Τζούλια Γουόρντ-βουλευτής των Εργατικών και η νομικός και ακτιβίστρια ανθρωπίνων δικαιωμάτων Μάργκαρετ Όουεν επισκέφτηκαν τα γραφεία Ντιγιαρμπακίρ του κόμματος  HDP.

Μετά από την επίσκεψη τα μέλη της επιτροπής μαζί με του βουλευτές Μουσά Φαρισογουλαρί, Ντερσίμ Νταγ, Ρεμζιέ Τοσούν και Σαλιχά Αϊντενίζ, ανέβηκαν στα αυτοκίνητα και πήραν τον δρόμο για τις φυλακές τύπου Ε, όπου η αναπληρωτής πρόεδρος του DTK Λεϊλά Γκιουβέν, κάνει απεργία πείνας για 67 μέρες. Σε σημείο κοντά στις φυλακές, τα μέλη της επιτροπής κατέβηκαν και εκεί απωθήθηκαν από αστυνομικούς που δεν τους επέτρεψαν να πάνε στην φυλακή.

Τα μέλη της επιτροπής και οι βουλευτές  επέστρεψαν στα γραφεία του HDP για να κάνουν εκεί δηλώσεις.

https://anfturkce.com/kurdistan/tuerk-polisi-avrupa-den-gelen-heyeti-engelledi-118752

13/1/2019

Σχ: Η απορία μας είναι η εξής: Όλοι αυτοί οι Έλληνες ανθρωποδικαιωματάδες που μοιράζουν μηνύσεις χάρη στον γελοίο ρατσιστικό νόμο που μας επέβαλε η ΝΤΠ,  που ακριβώς βρίσκονται όταν γίνεται λόγος για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Τουρκία,; Μήπως σε κάποιο παράλληλο σύμπαν; Ή μήπως  τα ενδιαφέροντα τους είναι μόνο για τα εντός Ελλάδας θέματα; …   

Previous Article

ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΚΟΜΟΤΗΝΑΙΟΥΣ

Next Article

H ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΖΕΙΜΠΕΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ….

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *